Woody nov 19 allt för proffsen
Toppbanner UBRO
Förstasidan Torsdagen den 12 december 2019 - klockan 22:13 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-03-01

Sportlovsveckan närmar sig slutet och hittills har noll inbrott eller inbrottsförsök i bostad rapporterats. Vi håller tummarna att den trenden håller i sig veckan ut och att hemvändande sportlovsfirare slipper mötas av genomsökta hem och andra tråkigheter.

Flera personer har i veckan anhållits för skjutningen och dödsskjutningarna i Bro. Bland de anhållna finns både personer som misstänks ha haft aktiv del i brotten men också ett par personer som misstänks för skyddande av brottsling. Utredningsarbetet fortsätter!

Klockan 09.42 den 25 februari stoppades en bilist på Skällstavägen i Bro för kontroll. Föraren anmäldes för grov olovlig körning.

Vid halv elva på förmiddagen den 27 februari stoppades en bilist på Energivägen i Brunna industriområde efter att polisen fattat misstankar om att föraren kunde vara påverkad. Ett test på plats förstärkte misstankanrna varför föraren medtogs för ytterligare provtagning. En anmälan om m isstänkt rattfylleri upprättades.

Vid tvåtiden, natten mot den 28 februari, larmades räddningstjänst och polis till Bro centrum där en bilbrand upptäckts på centrumparkeringen. Den bil som hade satts i brand totalförstördes och fyra ytterligare bilar brandskadades. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

Vid 16-tiden den 28 februari såg personal i en butik i Kungsängens C hur en person plockade på sig en vara och lämnade utan att betala för sig. Polis tillkallades och kunde "plocka in" den misstänkte snattaren.

Strax efter 18 den 28 februari inträffade en viltolycka på Granhammarsvägen, inne på Livgardets område. En hjort sprang rakt in i sidan på en passerande bil och sprang sedan vidare. Hjorten klarade till synes bilkontakten bättre än bilen, för viltvårdaren hittade inget som tydde på skador på djuret medan bilen fick sig en ordentlig buckla i plåten...

Strax efter klockan 05 på morgonen den 1 mars inträffade en viltolycka på Rösaringsvägen, vid Backebo ungefär. Bil vs rådjur. Rådjuret linkade iväg från olycksplatsen. Viltvårdare tillkallades. Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

EttPlus2 julbord 19

Bro Hof Slottsrestaurang julbord 19 SB3

Kommunfullmäktige 2019 dec

Läkare utan gränser 18 pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

Facebook

RSS-flöde

Håll Sverige rent

UBRO Panorama gif-fil

Bro Hof Slottsrestaurang julbord 19 Toppbanner
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen