Woody feb 19 monterat
Toppbanner UBRO
Förstasidan Måndagen den 16 september 2019 - klockan 00:05 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-03-18

Ett par trafikolyckor och ett lägenhetsinbrott finns bland den handfull anmälningar som kan anses ligga i allmänhetens intresse att ta del av. 

-Vi har haft en lugn helg i Upplands-Bro, med bara ett fåtal anmälningar, hälsar polis Albin Näverberg på måndagseftermiddagen. 

Vid halvett-tiden, natten mot den 15 mars, stoppade polisen en bilist på Prästhagsvägen i Kungsängen. Föraren anmäldes för grov olovlig körning, rattfylleri under narkotikapåverkan samt brott mot narkotikalagstiftningen. Bilen beslagtogs.

Någon gång mellan klockan 08 och 12 den 15 mars hade en målsägande boende på Bergvägen, i en lägenhet på andra våningen, inbrott. Enligt anmälan hade målsägande haft balkongdörren öppen så sannolikt har gärningsmannen tagit sig in den vägen. Bland annat ska TVn ha stulits.

Vid halvett-tiden, natten mot den 16 mars, inträffade en singelolycka på länsväg 903 i Bro, i höjd med Tammsvik där en bil körde ner i diket och voltade. Enligt föraren hade denne väjt för rådjur som kommit upp på vägen. Föraren undersöktes av ambulanspersonal på plats och bedömdes vara ok. Polisen skrev en anmälan om misstänkt vårdslöshet i trafik.

Den 17 mars, strax innan halv tre på eftermiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Lennartsnäsvägen, vägen ut mot Ladan i Kungsängen, där två bilar kommit för nära varandra på den smala vägen och krokat i - med plåtskador och punka som resultat. Ingen person ska ha skadats men en av förarna bedömdes ha orsakat olyckan genom att ej ha hållit tillräckligt långt till höger, alternativt stannat vid de utsatta mötesplatserna som finns med jämna mellanrum.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 21/9
Bakluckeloppis i Bro
Skördemarknad i Ladan Öråker
Söndag 22/9
Skördemarknad i Ladan Öråker
Djupdal på Rösaringsåsen- klassisk plats i forntidshistorien
Tisdag 8/10
Gammaldags mat på Klint
Lördag 19/10
Bakluckeloppis i Bro
Söndag 20/10
Medlemsmöte/Öppet hus Föreningen Villa Skogas Vänner
Söndag 27/10
Slöjd- och hantverksutställning på Klint
Lördag 9/11
Städdag på Klint
avståndsannons

Kvinnojouren Anna sep 19

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen