Woody feb 19 monterat
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 25 augusti 2019 - klockan 02:24 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-03-25

Helgens polisrapport innehåller två fall av vandalisering och ett butiksinbrott där sammanlagt fem unga pojkar i åldrarna 15-17 år gripits. Där finns även några rader om ett rådjur med stark livsgnista som trots inte bara en, utan två, närkontakter med bilar kunde skutta vidare.

Strax efter 19 den 22 mars larmades polisen till en adress på Lillsjöbacken i Sylta/Sandgrindområdet där en villa utsatts för vandalisering (klotter) av en grupp ungdomar. I anmälan finns också uppgifter om bråk och hotfull stämning. Helikopter och polispatruller på marken sökte efter de misstänkta ungdomarna men de lyckades hålla sig undan.

Strax innan ett, natten mot den 23 mars, utlöstes inbrottslarmet i en matbutik på Pettersbergsvägen i Norrboda, Kungsängen. Polisen satte in helikopter och hundpatrull i efterspaningarna och kunde efter en stunds sökande gripa tre misstänkta gärningsmän i åldrarna 15-17 år. Ungdomarnas föräldrar är informerade.

Strax efter klockan 14 den 23 mars inträffade en singelolycka på E18, vid Kockbackaavfarten (riktning västerut). Ingen person kom till skada när bilen körde in i räcket.

Klockan 15.30 den 23 mars greps två 15-åringar vid Lillsjöbacken i Sylta/Sandgrindområdet när de vandaliserade en villa genom att klottra. Ungdomarnas föräldrar är informerade.

Strax innan halv nio på kvällen den 24 mars inträffade en viltolycka på Enköpingsvägen i närheten av Kockbacka och brandstationen. Ett rådjur hoppade upp ur diket och sprang rakt in i målsägandes bildörr som fick en ordentlig buckla. Rådjuret skuttade vidare över vägen och blev då påkört av en vit skåpbil som körde vidare utan att stanna. Även denna gång klarade sig rådjuret och sprang iväg. Då föraren av skåpbilen ej hört av sig till polisen om det inträffade har en anmälan om smitning upprättats för viltolycka nummer två.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 25/8
Dans på Rösaring
Lördag 31/8
Konstrundan 2019
Söndag 1/9
Konstrundan 2019
Onsdag 4/9
Slöjdsalong
Onsdag 11/9
Prova på MINDFULLNESS
Torsdag 12/9
Föreläsning: Bli biodlare eller hjälp ett solitärbi
Lördag 14/9
Vernissage Årets Upplands-Brokonstnär: Patricia Zuniga
Lördag 21/9
Bakluckeloppis i Bro
Lördag 19/10
Bakluckeloppis i Bro
avståndsannons

Konstrundan 19

Fest i byn 19

Sparbanken öppettider aug 19

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen