Woody feb 19 monterat
Bro Hof Slottsrestaurang julbord 19 Toppbanner
Förstasidan Onsdagen den 23 oktober 2019 - klockan 13:40 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-04-08

Några vårtecken av de mindre positiva slagen finns med i helgens polisrapport: markbrand, buskörande cross-moppe och många ungdomar vid Lillsjön (vilket i sig inte är negativt, men när alkohol finns med i bilden blir det tokigt).

Klockan 02.18 den 6 april inkom ett samtal till polisen om en viltolycka på E18 i höjd med Kockbackaavfarten. Bil vs rådjur.

Klockan 14.21 den 6 april larmades räddningstjänst till Killinge Byväg i Håbo-Tibble där en begränsad markbrand uppstått. 

Vid 14.30 den 6 april anmälde en förbipasserande vid korsningen Enköpingsvägen - Lindhagabergsvägen i Bro att denne hittat ett nyss påkört rådjur i vägkanten. Ingen anmälan om viltolycka har dock inkommit som matchar fyndplatsen varför det hela utreds som en smitning från trafikolycka. 

Vid 18.40-tiden den 6 april larmas polisen till parkeringen vid "handelsladan" i Bro där flera inringare är bekymrade över en person som uppenbarligen inte mår bra. Personen irrar runt på parkeringen, och ute på Klövtorpsvägen, skriker och slår på bilar. Polisen omhändertar personen och kör denne till sjukhus med psykiatrisk inriktning.

Vid 21-tiden den 6 april inkom ett antal orossamtal till polisen gällande många ungdomar och alkohol vid Lillsjön. Polisen åkte dit och kollade läget. Där bedömde man att läget var ok då ingen av ungdomarna var påtagligt berusade.

Vid halvtretiden på eftermiddagen den 7 april inkommer ett flertal larmsamtal till polisen om en gulsvart cross som framförs på ett vårdslöst sätt i Finnstaområdet, på gångvägar och inna på gårdarna på Fjärilsstigen. En av inringarna berättar att denne höll på att bli påkörd. Crossföraren har av flera bedömts vara i 16-17-årsåldern.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 27/10
Slöjd- och hantverksutställning på Klint
Lördag 9/11
Städdag på Klint
Tisdag 12/11
Föredrag på Klint: Jonas Moberg berättar om
Lördag 7/12
Julmarknad på Klint
avståndsannons

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Håll Sverige rent

Toppbanner UBRO

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen