UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Tisdagen den 4 augusti 2020 - klockan 22:44 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-11-13

Söndagens plötsliga is-halka med tre större trafikolyckor på E18 inom en halvtimme sticker ut i veckans polisrapport. Tre allvarliga olyckor som tack och lov inte orsakade allvarliga eller livshotande skador utan istället stannade vid "smärre skador och blessyrer" för några av de inblandade. För flera av bilarna däremot gick det sämre. 

Klockan 18.25 den 8 november larmades Räddningstjänst och polis till Snickarvägen i Bro där en bilägare upptäckt att det brann i bilens kupé. Bilägaren hade påbörjat släckningsarbetet när Räddningstjänst kom till platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Vid 15-tiden den 9 november upptäcktes ett pågående inbrott i en förrådsbyggnad7bod på målsägandes tomt på Kvartsstigen i Lillsjöområdet, Kungsängen. Tre män sågs springa från platsen. Det finns inga uppgifter i anmälan om vad som eventuellt stulits.

Strax innan 20 på kvällen den 9 november stoppade en polispatrull en bilist på Stafflivägen i Brunna då misstanke om rattfylla förelåg. Misstanken om rattfylleri stärktes efter utandningsprov varför föraren medtogs för vidare provtagning och utredning.

Klockan 10.45 den 10 november larmades polis till Dalkullan Ulrikas väg vid Almare Stäket där inringaren hade hittat tre "dumpade" lastmaskiner avsides på sin mark. lastmaskinerna visade sig vara stulna från ett företag i närområdet, vid Dalkarlsbacken.

Strax innan 16 den 10 november inträffade en singelolycka på E18 i riktning mot Enköping, strax efter Bro-avfarten. Bilen voltade och landade på taket. Föraren fördes till sjukhus men ska efter omständigheterna klarat sig bra, med skador av det mindra allvarliga slaget.

Klockan 16.11 den 10 november larmades polis, ambulans och Räddningstjänst till en ny olycka på E18, den här gången strax innan Kungsängen-avfarten, i riktning mot Enköping, där en seriekrock inträffat. 10 fordon var inblandade i den krocken och en förare fick klippas loss ur sin bil. Denne var hela tiden vaken och talbar, men fördes i ambulans till sjukhus. Flera andra personer ska ha klagat på nack- och ryggsmärtor. Först klockan 19.40 kunde E18 öppnas helt, då var sista olycksbilen bortforslad och avspärrningarna kunde tas bort.

Vid 16.30 inträffade en tredje olycka på E18 i riktning mot Enköping. Den här gången strax innan Bro-avfarten. Även här var flera bilar inblandade. Ingen person skadades allvarligt men flera av bilarna var redigt tillknycklade och behövde bärgas. Alla olyckorna berodde på den plötsliga halkan. Svart-is som inte syntes men som defintivt märktes!Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 9/8
Sommarcafé och Kulturutflykt
avståndsannons

Sjöräddningen

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen