Thoresta Herrgård Panorama april 20
Toppbanner UBRO
Förstasidan Fredagen den 10 april 2020 - klockan 19:53 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-12-23

Inbrott på byggarbetsplatser är tyvärr vanligt förekommande. Den här polisrapporten innehåller tre anmälningar av den typen och verktyg för stora värden samt en hjullastare är vad som stulits.

Någon gång mellan arbetsdagens slut den 17 december och morgonen den 18 december har en byggarbetsplats på Klövtorpsvägen i Bro utsatts för inbrott. Okända gärningsmän har brutit upp låset till en container som stod inne på det inhägnade bygg-området. Diverse mätinstrument uppges ha stulits.

Vid 21-tiden den 19 december inträffade en trafikolycka på Granhammarsvägen vid E18-på/avfarten i Brunna. En lastbil som svängde vänster krockade med ett annat fordon. Misstanke finns om att man ej iakttagit väjningsplikt. Ingen person ska ha skadats.

Någon gång mellan arbetsdagens slut den 19 december och morgonen den 20 december stals en hjullastare från en byggarbetsplats på Garpebodavägen i Brunna industriområde. Hjullastaren är en Volvo, L70C.

Vid midnatt, natt mot den 20 december, larmades polis till en adress på Fjärilsstigen i Finnsta, Bro, där någon krossat en ruta i entrédörren/porten. En anmälan om skadegörelse upprättades.

Någon gång mellan arbetsdagens slut den 20 december och morgonen den 21 december har en byggarbetsplats på Kokillbacken i centrala Kungsängen utsatts för inbrott. Okända gärningsmän har brutit upp låsta containrar och stulit diverse verktyg.

Klockan 21.25 den 21 december stoppades en bilist på Enköpingsvägen i centrala Bro. Föraren misstänks för drog-rattfylleri. Vid genomsökning av bilen hittades en mindre mängd narkotika. Anmälningar om brott mot narkotikalagstiftningen, drog-rattfylleri samt grov olovlig körning upprättades. 

Vid 21.30 den 21 december larmades polis till en adress på Fjärilsstigen i Bro på grund av inbrott. Enligt anmälan ska inbrottet i lägenheten ha skett någon gång mellan klockan 17 och 21.30. Gärningsmannen/männen har tagit sig in genom att bryta upp altandörren. Det framgår ej i anmälan vad som stulits.

Någon gång mellan den 19 och 22 december hade en målsägande boende på Målarvägen i Gamla Bro inbrott i sitt garage. Det är oklart hur gärningsmannen tagit sig in i  garaget då det var låst när målsägande skulle öppna garagedörren den 22 december. Diverse gods saknades dock, bland annat en oreggad 50-kubiks MC samt en 65-tums platt-TV.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 18/4
INSTÄLLT! Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 25/4
INSTÄLLT! Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 2/5
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 9/5
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 16/5
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 23/5
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 30/5
INSTÄLLT! Bussutflykt med Hembygdsföreningen i Bro
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 6/6
Nationaldagsfirande i Bro C
avståndsannons

U-B kommun Hjälp i Coronatid mars 20

U-B kommun Hållbarhet feb 20

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Sjöräddningen

Facebook

RSS-flöde

Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen