Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 15:18 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2015-08-31

Det har varit en lugn helg i Upplands-Bro, sett ur polisens synvinkel. Sedan i fredags har det inkommit tiotalet anmälningar varav de flesta gäller någon form av stöld.

Vid lunchtid den 28 augusti inträffade en stöld i en butik i Kungsängen. Tre ynglingar stal sprayfärg till ett beräknat värde av 1 700 kronor.

Någon gång mellan den 23 och 29 augusti så stals fyra däck på fälg ur målsägandes garage på Polkettstigen i brunna. Garaget är en garagelänga. Det fanns inga brytmärken på målsägandes port varför man enligt anmälan misstänker att någon glömt en garageprot olåst.

Någon gång mellan den 28 och 29 augusti stals däcken från målsägandes cykel som stod parkerad vid Bro Station. Endast ramen fanns kvar när målsägande skulle cykla hem på lördagsmorgonen.

Den 29 augusti, någon gång mellan midnatt och förmiddagen, blev en målsägande bestulen på sina byxor. Målsägande befann sig på lokal i Kungsängen och har av oklara skäl tagit av sig byxorna i vilka bland annat mobiltelefonen förvarades. Minnet från kvällen och natten var minst sagt grumligt när anmälan skrevs så målsägande kan inte riktigt minnas hur det hela gick till utan vet bara att när han vaknade var byxorna borta.

Vid 22-tiden den 29 augusti inträffade en misshandel i Bro, vid Ådövägen. En okänd gärningsman i 50-årsåldern slog målsägande i ansiktet så att smärta uppstod. Enligt anmälan ska målsägande inte ha skadats av slagen.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen