Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 19:33 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-02-09

Söndagens tillbud på Mälarisen satte en svart sorgkant på helgens polisrapport. En svårt nedkyld och en avliden skridskoåkare är ett tragiskt facit. Räddningstjänst, polisen och Sjösäkerhetsverket varnar allmänheten för de förrädiska isarna.

Förutom isolyckorna har det varit en relativt "vanlig" helg, med en blandad kompott av anmälningar, där stulna bildäck (som väl får ses som ett tidigt vårtecken), två påkörda rådjur varav det ena klassas som en smitningsolycka, ett åldringsbrott och lägenhetsinbrott bidrar till variationsrikedomen.

Någon gång mellan den 29 januari och den 4 februari stals åtta däck på fälg ur ett förråd på Härnevi Skolväg i Bro. Däcken tillhör två olika målsägande och förvarades fastlåsta med kedja i förrådet. Gärningsmannen / männen hade klippt av kedjan som låg kvar i förrådet.

Någon gång mellan den 22 november och den 5 februari stals en ljusgrå Peugeot Partner från Symmetrivägen i Brunna.

Någon gång mellan den 29 januari och den 5 februari inträffade ett lägenhetsinbrott på Kornettstigen i Södra Brunna. Se separat artikel.

Vid 13.30-14 den 5 februari inträffade ett åldringsbrott i en matbutik i Kungsängen. Målsägande plockade fram sin plånbok ur sin väska som förvarades på rollatorn, betalade sina matvaror, stoppade tillbaka plånboken och stängde väskan igen. Målsägande plockade med sig sina varor och gick hem. Först senare upptäckte han / hon att väskan öppnats och plånboken stulits. Sannolikt i samband med varuplockandet eller på väg ut ur butiken.

Klockan 20.42 den 5 februari inträffade en viltolycka på Assurs väg i Bro. Bil vs rådjur.

Strax efter 21 den 5 februari inträffade en stöld i en butik i Bro. Enligt anmälan ska 3-5 män ha varit inblandade i stölden, där man fyllde en kundvagn med RedBull (12 flak * 24 burkar) och sedan sprang ut ur butiken.

Vid 12.30 den 6 februari stals målsägandes väska vid Kulturhusets entré i Kungsängen. Målsägande höll på att fästa upp affischer vid entrén och hade ställt ifrån sig väskan bredvid sig. Plötsligt var den bara borta.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen