Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 16:40 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Två MC stals i Brunna i natt


Karin Sidén 2016-06-27

Bild:Privat

Veckan kunde börjat bättre för Brunna-bon Djalmar. Någon gång mellan klockan 20 i går kväll och klockan 08 i morse stals hans bägge motorcyklar ur garaget på Gånglåtsvägen.

-En granne hörde av sig i morse och frågade om jag flyttat mina motorcyklar från garaget. Jag trodde att han skämtade med mig, så jag tog det lugnt, duschade och så, innan jag gick ut för att ändå kolla, berättar Djalmar.

Under natten stals två motorcyklar, en Yamaha och en Kawasaki, från en garagelänga på Gånglåtsvägen i Brunna. Ägaren, som heter Djalmar, berättar att det inte är första gången det försvinner saker ur garagelängan och att det är ett probelm att det är så enkelt att ta sig in.

-Det räcker att öppna en garageport för att få tillgång alla grannarnas garage. Det finns inga brytmärken vad jag kan se, men garageportarna är väldigt lättöppnade så de har nog knappt ens behövt bryta sig in, förklarar Djalmar.

-Jag stod utanför garaget i går kväll vid åttatiden och pratade med en kompis om att det vore schysst att åka ut på en runda med hojarna, så vi sa att vi skulle passa på nu i veckan när det skulle vara bra väder. Nu blir det till att tänka om och ägna sig åt polisanmälning och försäkringspapper i stället. Urtrist!

Bägge motorcyklarna är svarta. Yamahan är av modell XJR 1200 och har registreringsnummer CCN 317. Den andra är en Kawasaki Er6-N och har registreringsnummer BJH 730. Har du sett eller hört något? Ring 114 14.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen