Aktivitetsparken i Bro tar form
Meddelande från Upplands-Bro kommun


Meddelande från Upplands-Bro kommun 2017-04-13

Programskiss över den planerade Aktivitetsparken. &Auml;n så länge på förslagsnivå. <br /><br />Skissförslaget kommer nu att ställas ut så att allmänheten kan se vilka idéer som finns. Det blir även möjlighet att lämna in synpunkter på förslaget.
Programskiss över den planerade Aktivitetsparken. Än så länge på förslagsnivå.

Skissförslaget kommer nu att ställas ut så att allmänheten kan se vilka idéer som finns. Det blir även möjlighet att lämna in synpunkter på förslaget.


Lördagen den 22 april kommer Kultur- och fritidskontoret att visa skissförslaget på den nya aktivitetsparken och även ta emot synpunkter.

Råbyplan ska byggas om till en aktivitetspark för spontana kultur- och idrottsaktiviteter.
Upplands-Bro kommun har under ett års tid arbetat i dialog med invånare och föreningsliv för att utreda vilka aktiviteter som borde kunna utföras i parken. Nu är en första skiss av den kommande aktivitetsparken klar. Den baseras på de förslag och idéer som har kommit in från dialogerna.

Upplands-Bro kommun bjuder nu in till dialog ännu en gång för att ge dig möjlighet att lämna synpunkter på skissförslaget.

-Samtalet med dem som ska använda parken är viktigt, därför vill vi få till en dialog om nuvarande förslag, säger Bo Sundqvist, Kultur- och fritidschef. Ta chansen att vara med och påverka!


Plats: Brohuset, Bro centrum

Tid: Lördagen den 22 april mellan kl. 11 – 14 kommer personal från Kultur- och fritidskontoret vara på plats för att ta emot dina synpunkter om skissen.


Skissen visas upp i Brohuset mellan den 21 april – 1 maj. Synpunkter och idéer kan lämnas fram till den 1 maj, antingen i lådan i Brohuset eller till kultur.fritidsnamnden@upplands-bro.se

Förutom i Brohuset är det även möjligt att se skissen på kommunens hemsida: www.upplands-bro.se/aktivitetspark

När Kultur- och fritidskontoret fått in synpunkter kommer dessa att vägas in i en eventuell revidering av skissen. Därefter är det dags för kommunens politiker att fatta beslut om byggnation av aktivitetsparken.