Uppskattad Tjejkväll på Galoppen


Karin Sidén 2017-10-12

Bild:Katarina Philip / Damernas Affärsnätverk

I tisdags kväll var det, som så många andra tisdagar, tävlingskväll på Bro Park. I ett samarrangemang mellan Bro Park, systrarna Brydling och Damernas affärsnätverk, ett företagsnätverk här i Upplands-Bro, var det samtidigt ett specialevent, en Tjejkväll. Det var andra gången man anordnade en Tjejkväll på Bro Park och årets upplaga var minst lika uppskattad som förra årets.


Bild:Katarina Philip / Damernas Affärsnätverk

Bro Park har sedan invigningsdagen i juni 2016 varit ett spännande tillskott till Upplands-Bro och många är de besökare som varit på plats både en och flera gånger sedan öppningen. Förutom vanliga galopptävlingar anordnas familjedagar, företagsevent och mycket annat. 

Nu i tisdags var det tävlingskväll med ett specialevent, en Tjejkväll, som anordnats i samarbete med det lokala företagsnätverket Damernas Affärsnätverk. 90 gäster deltog i eventet som förutom en tvårätters middag signerad systrarna Brydling även innehöll spelskola och spännande möten med några av Sveriges bästa jockeys, däribland Per Anders "PA" Gråberg och Madeleine "Malle" Smith. 

Ett spännande inslag under Tjejkvällen var att varje bord tilldelats en egen häst och jockey från kvällens sjätte lopp. Det bord vars häst vann Tjejkvällsloppet, som det passande kallades, fick äran att gå ner till vinnarcirkeln tillsammans med ägarna för att fira segern.

-Vi arrangerade ju tjejkvällen tillsammans förra året, Bro Park, systrarna Brydling och vi i Damernas, och det blev så himla lyckat att deltagarna redan samma kväll beställde en uppföljning. När vi släppte de 90 biljetterna till årets tjejkväll tog de snabbt slut, så det märktes tydligt att många var på hugget för att få vara med om eventet igen, säger Maria Brofalk, styrelsemedlem i Damernas Affärsnätverk.

Vinnarbordet nere i vinnarcirkeln!
Bild:Katarina Philip / Damernas Affärsnätverk
Vinnarbordet nere i vinnarcirkeln!

Spännande målfoto från lopp 7. Vinner gör Heart Man och Andreas Tapia Dalbark i blått.
Bild:Elina Björklund / Bro Park
Spännande målfoto från lopp 7. Vinner gör Heart Man och Andreas Tapia Dalbark i blått.