Méndez är dragplåster på årets Kungsfest


Karin Sidén 2018-03-21


Artisten Méndez kommer till Kungsängens IP i vår. Han är årets stora namn och dragplåster till familjefesten Kungsfesten som arrangeras den 26 maj.

-Vi är jätteglada att Méndez kommer till Kungsfesten. Han har varit aktiv på musikscenen i många år och tilltalar både den yngre och äldre publiken, säger Sara Eklind, projektledare för Kungsfesten.

En av årets absoluta publikfavoriter i Melodifestivalen var Méndez. I vår kommer han till Kungsängen som årets artist och dragplåster till Kungsfesten. Den 26 maj är det dags för den uppskattade familjefesten som i år flyttar in på Kungsängens IP.

Efter konserten blir det som brukligt möjlighet för (de yngre) besökarna att träffa Méndez, få en autograf och kanske ta en selfie eller två.

Kungsfesten är ett uppskattat vårarrangemang som varje år lockar tusentals med besökare till Kungsängens centrum. I år blir det dock en mycket stor förändring: Kungsfesten arrangeras nämligen på Kungsängens IP eftersom torgytorna i centrum kommer att få en ansiktslyftning.

Förutom att Kungsfesten tillfälligt byter adress blir det i stora drag den familjefest många av oss känner igen från tidigare besök där marknadsstånd, prova-på-aktiviteter och massor med scenframträdanden förgyller dagen.

En spännande förändring i år är att Kungsfesten kommer att fortsätta in på kvällen. Man kommer dessutom att utöka marknadsdelen med en Loppis.

-En nyhet för i år är Kungsfestens loppis där både föreningar och privatpersoner är välkomna att boka bord. Information om priser och hur du bokar hittar du på Kungsfestens webbplats, berättar Sara Eklind som även tipsar eventuella marknadsknallar om möjligheten att boka plats. 



Kungsfestens webbplats