Framgångar i skol-DM för Ekhammarskolans pingiskillar

Karin Sidén 2018-05-16

Ekhammarskolan firade stora framgångar vid årets Skol-DM i pingis. Representerade skolan gjorde: Adam Haider, Mattias Sjöö, Kevin Isgren, Elias Gripler och Elias Kotsch Eriksson.
Bild:Privat

SKOLIDROTT   Skol-DM i pingis har i dagarna avgjorts på Liljeholmen och för eleverna som representerade Ekhammarskolan gick det alldeles utmärkt. Fem i elever i årskurs 7 och 8 spelade i mästerskapet och för alla fem blev det väl framskjutna placeringar.

I årskurs 7 plockade man hem både första och andra plats genom Elias Gripler och Elias Kotsch Erikson. Kevin Isgren kom på 6:e plats och Mattias Sjöö 7:e, så även de placerade sig högt. I klassen åk 8 till gymnasiet kom Adam Haider på en mycket hedrande 5:e plats.

Då alla killar till vardags spelar för Tibble-Kungsängen bordtennisklubb var de anmälda i tävlingsklassen.