Välkommen till Fest i byn med tivolikänsla!
Nyhet från Upplands-Bro kommun


Nyhet från Upplands-Bro kommun 2018-06-28


Boka den 8 september för Fest i byn med mycket tivolikänsla. Det blir massor av musik med Shirley Clamp i spetsen, roliga prova-på-aktiviteter, allsång, loppis, marknad, glass, ballonger samt femkamp som på Gröna Lund.

Shirley Clamp uppträder på årets Fest i byn i Bro Centrum lördagen den 8 september. Konferencier är Jan Johansen som också leder allsången.

-Årets Fest i byn kommer att bli en riktig folkfest. Shirley Clamp, Jan Johansen, allsång, loppis, femkamp – det finns något för alla smaker och åldrar, säger Maria Palm, projektledare för Fest i byn.

Efter konserten kommer det att finnas möjlighet för besökarna att träffa Shirley Clamp och Jan Johansen, ta ett foto och kanske få en autograf.

Scenen fylls av uppträdanden under hela dagen, även yngre artister och grupper från Kulturskolan deltar.

Det blir en rafflande femkamp i Gröna Lunds regi, glass, god mat och roliga prova-på-aktiviteter för alla åldrar.

I Konstkuben i Brohuset är det vernissage för den internationellt kända fotografen Åsa Sjöströms utställning med fotografier från det Bro där hon en gång växte upp.

Kommunens föreningar och företrädare för de politiska partierna finns på plats. Varför inte passa på att ställa frågor dagen före valdagen?

Loppis och marknad

Passa på att fynda på loppisen och varför inte boka ett eget bord? Både föreningar och privatpersoner är välkomna! Att sälja på loppisen kostar 100 kronor med eget bord och 150 kronor om du vill hyra bord.

För föreningar kostar det inget att ha ett bord på Fest i byn och vi vill självklart ha med så många föreningar som möjligt.


Här kan du skicka in din anmälan till marknaden och loppisen.


Fest i byn pågår lördagen den 8 september klockan 11-16. Platsen är Bro Centrum och evenemanget är ett samarbete mellan Upplands-Bro kommun och företagarföreningen Bro Centrum.


Arkivbilder från Fest i Byn 2017.
Bild:Karin Sidén
Arkivbilder från Fest i Byn 2017.