Inga tåg i påsk


Karin Sidén 2019-03-21

Under påskhelgen, från och med natten mot skärtorsdagen (den 18 april) till och med klockan 04:30 natten mot tisdagen den 23 april är all tågtrafik inställd mellan Sundbyberg och Jakobsberg. Avstängningen sker på grund av ett planerat banarbete och är en av fyra längre avstängningar som kommer att göras under 2019. Övriga tillfällen är mellan 5-29 juli, 5-6 oktober samt under höstlovet, 1-4 november. 

Pendeltågen kommer att ersättas med ersättningsbussar. Observera att dessa ej kör till Sundbyberg. Trafikanterna hänvisas till tunnelbanans blå linje mellan Akalla/Hjulsta och Sundbyberg.

Via SLs hemsida når du all information om ersättningsbussarna. SL uppger där att man bör förlänga sin vanliga restid med cirka 30 minuter under avstängningen.


Pendeltågen mellan Bålsta/Kungsängen och Jakobsberg går endast i halvtimmestrafik och med en något ändrad avgångstid så ska du åka pendeltåg under påskhelgen är det ett hett tips att hålla koll på SLs hemsida för den senaste informationen!



Räkna med längre restid än normalt och försök att planera din resa och se över alternativa färdvägar i förväg. Länk till sl.se