PostNord arbetar för högtryck för att hitta nytt ombud i Bro
Nyhet från Upplands-Bro kommun


Nyhet från Upplands-Bro kommun 2021-07-29


Warning: min(): Array must contain at least one element in /shared/www/webnews.textalk.com/20210322115504-832c8ab/www/se/include/print_article_content.php on line 297
Arbetet med att hitta ett nytt postombud i Bro sker för fullt just nu hos PostNord. Det nuvarande avtalet med PostNord är uppsagt, och går ut i september.

Enligt PostNords presstjänst arbetar man för fullt för att hitta en annan lösning, man har förfrågningar ute hos ett antal andra aktörer i närområdet.

-Just nu kommer boende på postnummer 197 32-35 att få hämta sina paket och rek i Bålsta. Detta tills vi hittat en lösning för dessa postnummer i Bro, säger Anna Kjellander, pressansvarig på PostNord. Vi vill såklart att mottagare ska få en god service och hoppas kunna hitta en bra partner i Bro så snart som möjligt.

När PostNord letar efter nya ombud är det några olika kriterier som ska uppfyllas, bland annat bör butiken ha god plats för försändelser och stabil ekonomi så att man vet att det är en långsiktig lösning.

-Vill man som mottagare få ett annat leveransalternativ, till exempel hemleverans, finns olika valmöjligheter i de flesta e-handelsföretags checkouter, säger Anna Kjellander.