Höstlovsprogrammet bjuder på många roliga aktiviteter


Karin Sidén 2021-10-22


November är här! Redan! För alla er med skolbarn i er närhet innebär det att höstlovet har börjat. Ett härligt brejk i vardagen för många, och även om man kanske inte har möjlighet att vara ledig "på riktigt" så är lovet ändå ett uppskattat brejk i vardagslunken för de allra flesta.

För alla barn och unga som är kvar på hemmaplan, här i Upplands-Bro, finns en uppsjö av roliga aktiviteter att ta del av. På kommunens hemsida har man nu dukat upp det traditionella Höstlovsprogrammet, bokstavligen en buffé av aktiviteter för små och lite större höstlovslediga.

Årets Höstlovsprogram är imponerande i sitt omfång och bjuder bland annat på höstlovskul i simhallen, bio på Ekhammarscenen, konstskola, filmvisning på bibblan, prova-på-dagar med bland annat pingis, bågskytte och karate, spel och lekar på Soldathemmet och mycket, mycket mer!

Arrangörer av alla aktiviteter är, förutom kommunen själva, ett stort antal lokala idrottsföreningar och företag och andra aktörer som med sitt engagemang bidrar till att även de barn och unga som inte har möjlighet att resa bort under lovet ändå får möjlighet att göra något roligt och annorlunda.


Via länken når du Höstlovsbuffén där det bara är att välja och vraka bland alla aktiviteter!

Via aktivitetsappen Sparksapp hittar du flera av de gratisaktiviteter som några av kommunens olika idrottsföreningar erbjuder. Se listan med aktiviteter via länken.