Sensommarfester på torgen i Bro och Kungsängen!


Karin Sidén 2022-06-17

Bild:Upplands-Bro kommun

Sommaren avslutas i år med par i sensommarfester. Det är kommunen som i slutet av augusti och början av september arrangerar festligheterna på torgen i Bro och Kungsängen och deltar gör föreningar, lokala företag, politiker och kommunens verksamheter.

Så ringa in datumen 27 augusti samt 10 september i kalendern redan nu för det utlovas två dagars trevliga möten och roliga aktiviteter för stora och små!

Båda sensommar-festdagarna vänder sig till barn, vuxna och äldre så torgen kommer att fyllas av aktiviteter för lek, musik av lokala talanger, idrottslekar och försäljning av mat, dryck och fika.

Först ut är Kungsängens dag, som arrangeras lördagen den 27 augusti. Inriktningen den dagen är mot kultur och demokrati. Brodagen arrangeras två veckor senare, lördagen den 10 september och där kommer fokus att vara idrott och förening. 

Eftersom festligheterna hålls innan valet, söndagen den 11 september, så kommer de politiska partierna att finnas på plats i sina valstugor på torgen för den som vill ställa frågor och diskutera valfrågor med våra lokalpolitiker.

Länk till kommunens hemsida.