Mäklarhuset i Upplands-Bro får nya ägare


Karin Sidén 2022-12-01

Mäklarduon Daniel Hedgren och Michael Westerbom tar över Mäklarhuset i Upplands-Bro.
Bild:Mäklarhuset
Mäklarduon Daniel Hedgren och Michael Westerbom tar över Mäklarhuset i Upplands-Bro.

För mäklarfirman Mäklarhuset i Upplands-Bro blir det stundande årsskiftet även ett generationsskifte då de mångåriga kollegorna och ägarna Anna Lordin och Torbjörn Boström lämnar över stafettpinnen och säljer firman till sina yngre kollegor Daniel Hedgren och Michael Westerbom.

Den 1 januari 2023 tar Daniel och Michael officiellt över mäklarfirman, något båda ser fram emot med glädje.

- Vi är extremt motiverade och taggade att fortsätta resan med Mäklarhuset som en av kommunens ledande mäklarfirmor, säger Michael och Daniel fortsätter:

- Vi är båda två uppvuxna och bosatta i kommunen och har en god lokal kännedom. Dessutom har vi jobbat med Anna och Torbjörn i flera år och har med deras stöd och goda ledarskap byggt upp erfarenhet och kunskap vi kommer ha stor nytta av när vi nu tar över verksamheten.

Som uppvuxna och bosatta i kommunen har Daniel Hedgren och Michael Westerbom fått en fantastiskt bra start på mäklarkarriären. Duon var landets två bästa säljare bland nyregistrerade fastighetsmäklare inom Mäklarhuset när de drog i gång sina karriärer, och nu är det alltså dags att ta nästa steg.

- När vi fick möjligheten att köpa ut Anna och Torbjörn kändes det helt rätt. Vi har haft förmånen att arbeta i företaget i flera år och det är både ett förtroende från deras sida att låta oss förvalta - och utveckla - det de byggt upp och en spännande utmaning. Vi har en god inblick i verksamheten och samtidigt bra lokal kännedom vilket gör att vi känner oss trygga i att ta över rodret, säger Michael.

Torbjörn Boström, en av de tidigare ägarna, kommer att arbeta kvar som ansvarig för företagets nyproduktion.

- Det känns som tiden för en generationsväxling har kommit och det känns mycket inspirerande fortsätta jobba med detta härliga gäng, säger han.

Anna Lordin i sin tur "släpper simbassängkanten" och ger sig ut på nya äventyr.

Jag ska gå några utbildningar under vintern och våren, och sedan får vi se vad det leder till. Det känns väldigt spännande att faktiskt inte riktigt veta, utan att på sätt och vis tillåta förändringen ta lite tid att växa fram.