Gällöfsta panorama jul 2020
Toppbanner UBRO
Förstasidan Lördagen den 5 december 2020 - klockan 13:24 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Spaden i backen för Önskebrunnen, NCCs andra etapp i Brunna Logistikpark


Karin Sidén 2016-03-11

Camilla Janson (S), Kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro och Katarina Wåhlin Alm, VD NCC Property Development Sverige.
Bild:Karin Sidén
Camilla Janson (S), Kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro och Katarina Wåhlin Alm, VD NCC Property Development Sverige.

På fredagen sattes spadarna i backen för ett symboliskt första spadtag för NCC:s nya etablering i Brunna Logistikpark. Fastigheten kallas för Önskebrunnen och är andra etappen i NCC:s satsning i Brunna. I december 2015 flyttade hyresgästerna in i NCC:s första etapp, Hälsobrunnen.

-När vi startade vår första etapp, Hälsobrunnen för ett och ett halvt år sedan stod vi här i ruskväder, snöblandat regn och slask. Det är stor skillnad mot i dag, när solen skiner så här. Då kändes det nästan lite läskigt, det var ett stort steg att starta etapp 1, sa Katarina Wåhlin Alm, VD NCC Property Development Sverige inledningsvis när hon hälsade alla gäster välkomna till det symboliska första spadtaget för NCC:s andra etapp i Brunna Logistikpark.

Mycket har hänt sedan det första första spadtaget, det för Hälsobrunnen. Fastigheten står klar sedan ett antal månader, hyresgästerna har flyttat in och NCC har sålt fastigheten. I och med försäljningen avslutades projektets första etapp. I dag fredag inleddes etapp 2, som man kallar Önskebrunnen. En 14 000 m2 byggnad som man planerar ska inrymma en till tre hyresgäster. Till skillnad från Hälsobrunnen, där man byggde först när man hade hela fastigheten uthyrd, byggs Önskebrunnen på spekulation. Trycket är så pass stort på lokaler för logistikföretag att man vågar satsa.

-Det går bra för Brunna Logistikpark. För våra aktörer och hyresgäster och för aktörerna runt omkring. Det bubblar i Brunna och därför är det dags för vårt nästa steg, Önskebrunnen, konstaterade Katarina Wåhlin Alm innan hon lämnade över ordet till Camilla Janson (S), Kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro.

Camilla Janson (S) berättade för åhörarna att Upplands-Bro kommun befinner sig i en positiv tillväxtspiral som märks på många olika sätt. Upplands-Bro är en av de tio mest expansiva kommunerna i landet, en av de tio mest kostnadseffektiva kommunerna och dessutom finns planer på att bygga 10 000 nya bostäder. 10 - 10 - 10!

-Jag önskar er varmt lycka till och tack för att ni satsar i Upplands-Bro!


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Bageri Mazarin jul 20 sb3

Uniquebyus nov 20

Sjöräddningen

Barncancerfonden pluggannons

Världens Barn 20 sb3

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen