Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 01:40 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

"Fliesbergshuset" får ny kostym


Karin Sidén 2017-02-23

Den rosa-roströda fasaden på Fliesbergshuset är snart ett minne blott. Fastighetsägaren Ersand Förvaltning AB har påbörjat ett omfattande fasadarbete där huset kommer att få ett helt nytt utseende med en snygg och lättskött plåtfasad.

-Vi har precis påbörjat ett fasadbyte på "Fliesbergshuset". När allt står klart kommer vi ha en snygg byggnad med fasad i grå metallic och ett helt nytt skyltprogram på fasaden, berättar Frida Melin, fastighetsförvaltare på Ersand Förvaltning AB.

UBRO-redaktionen har nåtts av många nyfikna frågor om vad som är på G vid Fliesbergshuset. Karlsson försvann i julas, och för några veckor sedan monterades plötsligt alla fasad-skyltar ner - kunde det vara så att fler butiker var på väg bort???

För att stilla nyfikenheten kontaktade jag Frida Melin, fastighetsförvaltare på Ersand Förvaltning AB som äger "Fliesbergshuset".

-Vi har precis börjat ett fasadbyte på vår fastighet i Bro. Det kommer att bli en grå plåtfasad som kommer att ge byggnaden ett helt nytt utseende. Vi räknar med att arbetet tar cirka två månader i anspråk och allt eftersom respektive sida blir klar sätter vi upp de nya skyltarna. Vi har tagit fram ett helt nytt skyltkoncept för att få en mer sammanhängande skyltning. Tidigare så var det minst sagt spretigt, med skyltar lite här och där, berättar Frida Melin.

Hon fortsätter sedan att förklara att fasadbytet sker av flera anledningar. Den gamla fasaden är sliten och bedagad, men också helt oekonomisk eftersom det finns en hel del hål i den.

-Den nya fasaden kommer att ge en bättre driftekonomi. På vintern slipper vi elda för kråkorna och på sommaren kan vi hålla värmen ute på ett mer effektivt sätt. Den grå plåtfasaden vi sätter upp kommer dessutom ge fastigheten ett snyggt, modernt utseende, så det blir flera positiva effekter av bytet.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen