Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 20 april 2024 - klockan 01:57 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Nytt koncept i nya Coopbutiken


Karin Sidén 2017-07-03

Så här ser loggan för den nya Coopbutiken i Brunna Park ut. Butiken byggs i nytt format. 
Bild:Tillhör Coop
Så här ser loggan för den nya Coopbutiken i Brunna Park ut. Butiken byggs i nytt format. 

I Brunna Park pågår en febril verksamhet för att färdigställa de första fastigheterna i handelsplatsprojektet. Coop-fastigheten, som även kommer att husera ett Apotek Kronan, ser från utsidan ut som att en invigning är nära förestående.

Många nyfikna läsare hör av sig med frågor om den nya butiken, så UBRO kontaktade Coops pressavdelning för att få svar på frågorna.

När öppnar Coop i Brunna Park?

Från utsidan ser Coop-butiken i Brunna Park ut att vara så gott som redo för invigning, men mycket arbete återstår innan butiken kan slå upp portarna för alla kunder. Ännu är inget officiellt invigningsdatum presenterat från Coop-ledningen, men om allt går som det ska blir det någon gång tidigt i höst. I april uppgav projektledningen för hela Brunna Park etableringen att invigningen blir den 1 september, men det är alltså inget som Coop vill bekräfta i nuläget.

Sedan en tid sitter skyltarna uppe på fasaden, något som väckt nyfikenhet. Det är inte en "vanlig" Coop-skylt som pryder fasaden - vad innebär det? Om det inte blir en Coop Forum - vad blir det då?

Vad är det för Coop-butik som öppnar?

Nya Coop-butiken i Brunna Park är byggd utifrån kedjans nya koncept. Det blir en "Stora Coop"-butik, vilket är den större av tre nya butiksformat.

-Under hösten 2015 påbörjade Coop en miljardsatsning på modernare butiker i tre nya format: Stora Coop för storhandel, Coop för vardagshandel och Lilla Coop för kompletteringshandel. I de modernare butikerna är frukt och grönt och matglädje butikens hjärta, berättar Charlotta Åsell, pressekreterare på Coop. Hon fortsätter:

-Den nya butiken i Brunna Park öppnar i Coops största format, Stora Coop. På Stora Coop storhandlar och bunkrar du till riktigt bra pris, för hela veckan eller ännu längre. Den goda maten står självklart i fokus, men vi erbjuder också ett stort utbud av produkter för hemmet, barnen och familjen.

Charlotte Åsell förklarar vidare att Coop har inlett ett gigantiskt förändringsarbete där man ställer om alla Coop Sveriges butiker (cirka 650 stycken). Alla Coop Sveriges butiker ska vara i de tre nya formaten under 2018 och att de ersätter tidigare format såsom Coop Forum, Coop Extra, Coop Konsum, Coop Nära och så vidare.



Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen