Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 19 april 2024 - klockan 01:51 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Familjedag på Galoppen


Karin Sidén 2018-05-10

Redan klockan 11 idag öppnades grindarna till Bro Park och till den festliga Familjedagen som arrangeras för andra året i rad. Dagen bjuder på strålande väder, galopptävlingar, ponnylopp, massor med aktiviteter och skoj. Årets artist är Markoolio som uppträder klockan 14 och barnens favoritbjörnar Lollo och Bernie kommer att göra flera framträdanden under dagen.

Med en viss reservation för att det ej går att genomföra på grund av yttre omständigheter så är planen också att Attundas brandbilar kommer till Bro Park. 

För andra året i rad bjuder Bro Park in till en Familjedag. Redan klockan 11 öppnades grindarna och 12.10 startar det första ponnygalopploppet för dagen. Totalt blir det fem ponnylopp som vävs in mellan de "riktiga" tävlingsloppen.

Familjedagen bjuder på en hel del annat än galopptävlingar. Det finns aktiviteter så som hoppborg och ponnyridning, musikunderhållning från scenen och mycket mer. Klockan 14 äntrar Markoolio scenen och björnarna Lollo och Bernie gör flera framträdanden under dagen.

För den som behöver fylla på energibehoven finns en hel del att välja på. Foodtrucks, utegrillen och Bro Parks egna restauranger kommer att göra sitt bästa för att gästerna på Familjedagen ska vara mätta och energifyllda medan glassbilen från Sänkdalen och godisförsäljning ser till att blodsockerhalten ligger på en hög nivå.


Länk till Svensk Galopps hemsida för mer information om Familjedagen.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen