Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 20:22 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

När service är i fokus - Kronans Apotek i Brunna Park erbjuder drop-in-vaccination


Karin Sidén 2018-05-17

Bro-bon Kizhan Amin och hennes personal öppnade Apotek Kronan i Brunna Park för ett halvår sedan. Nu utökar de serviceutbudet och erbjuder drop-in-vaccinationer.
Bild:Karin Sidén
Bro-bon Kizhan Amin och hennes personal öppnade Apotek Kronan i Brunna Park för ett halvår sedan. Nu utökar de serviceutbudet och erbjuder drop-in-vaccinationer.

De yttre omständigheterna till trots - det första halvåret på plats i Brunna Park har bjudit på en stor kundtillströmning och många glada tillrop från nöjda kunder. Kizhan Amin, apotekschef på Kronans Apotek, är tillsammans med sin personal mycket nöjda med starten och har redan hunnit etablera ett stort antal stamkunder.

-För mig har det alltid varit viktigt att sätta kunden i fokus och erbjuda de tjänster som efterfrågas. Jag bor själv i Bro och minns hur det var när barnen var små och man fick åka till Kista eller in till stan för att hämta ut medicin på kvällar och helger. Därför var generösa öppettider något jag prioriterade. Självklart ska vi i Upplands-Bro kunna få hjälp med sådant på närmare håll!

-Och nu är det dags att introducera nästa service till våra kunder: vaccinationer. Från och med den 22 maj erbjuder Kronans Apotek i Brunna Park vaccinationsservice. Det blir drop-in en dag i veckan, på tisdagar mellan 11 och 19, säger Kizhan Amin och förklarar att även här är tanken att underlätta för oss Upplands-Bro-bor.

-Att kunna vaccinera sig på hemmaplan, även på kvällstid, och utan att behöva boka långt innan underlättar vardagspusslet och känns som en fin service att erbjuda. 

Det är nu snart ett halvår sedan Kizhan Amin och hennes personal slog upp dörrarna till Kronans Apotek i Brunna Park (invigningen var den 23/11-17). Ett omtumlande halvår med fantastisk respons från kunderna samtidigt som man också brottats med utmaningarna som följer i spåren av att öppna en helt ny butik och samtidigt vara lokaliserade på en enorm byggarbetsplats.

Apotek Kronan ligger i Coop-byggnaden i Brunna Park. 
Bild:Karin Sidén
Apotek Kronan ligger i Coop-byggnaden i Brunna Park. 

-Det sjuder av aktivitet i området. Överallt byggs det och utvecklas. Jättespännande! Men också ganska jobbigt. Många är befogat less på att det inte är färdigt här och att vägarna hit är så dåliga, men det är viktigt att vi alla har lite tålamod också och inte bara klagar. Det tar tid att bygga, så enkelt är det. Det är inte rimligt att förvänta sig att allt ska vara färdigt när den första flyttar in - men visst är det tufft, det är det.

-Jag tycker särskilt synd om dem som inte har bil, som får gå ganska långt för att ta sig hit. Jag hoppas att bussarna kan börja trafikera området snart, men jag har inte hört något om när det skulle kunna tänkas bli, säger Kizhan.

Kundens bästa i fokus är något av ett mantra för Kizhan och hennes personal. Det var därför öppettiderna blev så generösa och det är också därför hon hela tiden utvecklar verksamheten med olika serviceområden. Sedan tidigare erbjuder de läkemedelsrådgivning, blodtrycksmätning och hål-i-öronen-tagning. Från och med den 22 maj är det dags för nästa utvecklingskliv. Kizhan förklarar:

-Vi kommer att starta upp en vaccinationsservice. Det blir drop-in på tisdagar, mellan 11-19. Då kommer man att kunna vaccinera sig mot TBE, stelkramp, difteri och kikhosta, hepatit A och B, influensa, lunginflammation samt livmoderhalscancer. Det är en efterfrågad och efterlängtad service som vi är väldigt glada att kunna erbjuda. Att kunna vaccinera sig på hemmaplan, även på kvällstid, och utan att behöva boka långt innan underlättar vardagspusslet och känns som en fin service att erbjuda våra kunder.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen