Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 18 april 2024 - klockan 23:22 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Våg av bilinbrott i Tibble


Karin Sidén 2018-07-13

Arkivbild från ett tidigare bilinbrott. I de här sex senaste anmälningarna har gärningsmannen i så gott som samtliga fall krossat vänster ruta fram, alltså på förarsidan.
Bild:Karin Sidén
Arkivbild från ett tidigare bilinbrott. I de här sex senaste anmälningarna har gärningsmannen i så gott som samtliga fall krossat vänster ruta fram, alltså på förarsidan.

Den senaste veckan har ett stort antal bilinbrott upptäckts i Tibbleområdet, och då främst på Rönnbärsvägens boendeparkering. Bara under natten mellan den 8 och 9 juli ska åtminstone tre bilar ha genomsökts efter att gärningsmannen / männen krossat vänster framruta.

Hittills har sex polisanmälningar från olika målsägande gjorts, men antalet kan komma att öka eftersom en del bilägare kan vara bortresta. Fem av dessa anmälningar är från Rönnbärsvägen och den sjätte är från intill-liggande Hallonvägen.

-Det är en våg av inbrott som skett i Tibbleområdet de senaste dagarna, samtidigt som vi också har fått in ett par anmälningar om dieselslangning från lite större fordon som stått parkerade på företagsområden. När det gäller bilinbrotten verkar gärningsmannen ha chansat och helt enkelt krossat rutorna i hopp om att hitta något stöldbegärligt. I de flesta fallen verkar det ha varit nitlotter då målsäganden inte saknat något ur bilen. Tänk på att inte lämna något i bilen över natten utan att plocka med sig allt av värde när man parkerar, säger Albin Näverberg vid Polisen i Järfälla och Upplands-Bro.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen