Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 28 mars 2024 - klockan 19:06 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-11-16

De senaste dagarna har det skett många viltolyckor i Bro med omnejd. Årstiden gör sitt till men också väderleken.

-Efter en längre period med dis, dimma och regn har det de senaste dagarna klarnat upp och då börjar rådjuren röra på sig lite mer. Det är inte alls ovanligt att vi ser en ökning av antalet viltolyckor vid den typ av väderomslag vi haft den här veckan och det är något man som förare kan försöka ha i åtanke, säger Albin Näverberg vid Polisen i Järfälla och Upplands-Bro. 

Under veckan har ett flertal samtal inkommit till polisen gällande den segelbåt som ligger förtöjd på ett udda sätt och ställe nere i Ryssgraven. Polisen har skickat ärendet vidare till sjöpolisen men i nuläget ligger båten fortfarande kvar då man söker efter ägaren.

I morgonrusningen den 12 november inträffade en singelolycka på E18 strax innan Broavfarten, i riktning mot Stockholm. En bil körde in i vajerräcket. Det finns ingen misstanke om brott och förutom plåtskador gick det förhållandevis bra.

Klockan 18.26 den 12 november inträffade en viltolycka på Enköpingsvägen i Bro, i närheten av Kockbackarondellen. Bil vs rådjur. Djuret levde och lämnade platsen. Viltvårdare meddelad.

Vid 17-tiden den 13 november inträffade en viltolycka vid Jurstagårdsrondellen i Bro, Assurs väg. Bil vs rådjur. Djuret levde och lämnade platsen. Viltvårdare meddelad.

Någon gång mellan klockan 08 och 18 den 13 november var det någon som försökte bryta sig in i målsägandes lägenhet på Kungsvägen i Kungsängen. Om gärningsmannen / männen blivit avbrutna eller gett upp inbrottsförsöket är oklart men brytskador på altandörren avslöjar deras försök.

Klockan 17.50 den 13 november utsattes en kvinna för rån av två maskerade män som tilltvingade sig hennes bil, en ljusbrun VW Passat. Rånet skedde i anslutning till Råbyskolans parkering. Bilen är ännu ej återfunnen.

Klockan 07.45 den 14 november inträffade en viltolycka vid Kockbackarondellen i Bro. Bil vs rådjurskid. Djuret levde och lämnade platsen. Viltvårdare meddelad.

Vid 17.30-tiden den 14 november inträffade en viltolycka vid korsningen Enköpingsvägen / Jurstagårdsvägen i Bro. Bil vs rådjur.

Någon gång mellan klockan 06 och 20 den 14 november gjorde okända gärningsmän inbrott i en villa på Glasyrvägen i Brunna, Kungsängen. Inbrottstjuvarna tog sig in i villan genom att bryta upp altandörren. Det är oklart vad som stals.

Klockan 21.50 den 14 november inträffade en viltolycka på Tranbyggevägen vid kyrkbytorp, Håbo-Tibble. Bil vs hjort av något slag. Bilen fick en del plåtskador i fronten men djuret levde och lämnade platsen. Viltvårdare meddelad.







Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen