Woody feb 19 monterat
Toppbanner UBRO
Förstasidan Lördagen den 21 september 2019 - klockan 03:04 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Nu kan du nominera din favorit till Upplands-Brogalan


Karin Sidén 2019-01-10

Årets Företagare i Upplands-Bro 2018 blev Anna och Fredrik Thorburns familjeföretag Frewito som startades år 2000.
Bild:Tommy Sidén
Årets Företagare i Upplands-Bro 2018 blev Anna och Fredrik Thorburns familjeföretag Frewito som startades år 2000.

Fredagen den 26 april bjuder kommunen och de lokala företagarföreningarna in till  Upplands-Brogalan för sjunde gången. Den uppskattade Galakvällen som firar Upplands-Bro och dess företagare är inte bara en företagarfest, utan Årets Fest i Upplands-Bro. En positiv och glad kväll som bjuder på god mat, högklassig underhållning, dans och prisutdelning. 

För andra året i rad är är det Tammsvik i Bro som är festlokal, vars miljö och omgivning ytterligare bidrar till festinramningen! Årets konferencier är Kristoffer Appelquist som många säkert känner igen från TV-program som På Spåret, Parlamentet, eller Starke man.

Under kvällen delas fem priser ut, bland annat till Årets Företagare och Årets Inspiratör. 

Nu har du chansen att nominera din favoritkandidat, eller flera, till något av de fina priserna. Senast den 15 mars ska man skicka in sina nomineringar.

Nu kan du nominera den eller de som du tycker ska uppmärksammas på Upplands-Brogalan i april 2019. Under Galakvällen kommer det att delas ut fem olika priser. Företagarföreningarna Damernas Affärsnätverk och Företagarna samt Upplands-Bro kommun står bakom de olika priserna. Självklart får man nominera flera kandidater i varje kategori om man så önskar. Tänk bara på att den nominerade ska vara verksam i Upplands-Bro! 

Nomineringsperioden varar till och med den 15 mars. Därefter kommer respektive styrelse att välja ut tre nominerade "finalister" i varje kategori. 

Företagarnas priser är Årets Företagare och Årets Nyetablering. Årets Företagare är ett pris man delar ut tillsammans med Upplands-Bro kommun. Årets företagare är ett rikstäckande pris som Företagarna delat ut i många år. Vinnaren i Upplands-Bro får förutom ära och uppmärksamhet på hemmaplan dessutom möjlighet att mäta sig mot företag i andra Stockholms-kommuner.

Larmassistans i Upplands-Bro som drivs av Sylvia och Johan Larsson tilldelades Damernas Affärsnätverks Stora Pris 2018.
Bild:Tommy Sidén
Larmassistans i Upplands-Bro som drivs av Sylvia och Johan Larsson tilldelades Damernas Affärsnätverks Stora Pris 2018.

Vinnarföretaget har även chans att gå vidare till den rikstäckande finalen som Stockholms läns Årets Företagare. 2018 års vinnare i Upplands-Bro var familjeföretaget Frewito AB

Priset Årets Nyetablering delas i vår ut för sjätte året. Företagarna instiftade priset i samband med den första Upplands-Brogalan för att lyfta fram och uppmärksamma även nyetablerade företagare, som nyss startat upp sin verksamhet eller som hållit på ett tag men nyss flyttat till Upplands-Bro. 2018 utsågs Mekonomen i Bro till Årets Nyetablering.

Damernas affärsnätverk delar ut två priser, Damernas Stora Pris samt Årets Inspiratör. Damernas Stora Pris delas ut till en företagare eller ett företag som visar på hög professionalism i sitt yrke och alltid ger kunden mer än den förväntar sig. Årets Inspiratör tilldelas en person eller en företagare som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i. 

2018 vann Johan och Sylvia Svensson med företaget Larmassistans i Upplands-Bro Damernas Stora Pris medan Kaarina Kranz knep titeln Årets Inspiratör.

Upplands-Bro kommuns pris Årets Hållbara Företag gick 2018 till Frölunda Gård, Claes af Ugglas och Therese Ekerholm.
Bild:Tommy Sidén
Upplands-Bro kommuns pris Årets Hållbara Företag gick 2018 till Frölunda Gård, Claes af Ugglas och Therese Ekerholm.

Upplands-Bro kommun instiftade priset Årets Hållbara företag förra året, ett pris som självklart kommer att delas ut även i år. Priset delas ut till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som bidrar till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Det historiska första priset för Årets Hållbara Företag tilldelades Frölunda Gård / Clas af Ugglas och Therese Ekerholm.

Upplands-Brogalan arrangeras av de lokala företagarföreningarna Damernas Affärsnätverk och Företagarna, Upplands-Bro kommun samt eventfixarna Nina Rönnberg och Catharina Löfqvist. Via länken når du artikeln om förra årets gala.

Via länken når du Upplands-Brogalans hemsida där du kan nominera dina kandidater till prisutdelningen. Där kan du även läsa lite fler detaljer kring de olika priserna och titta på bilder från tidigare galor.

Vill du också vara med på Årets fest? Tveka inte! Gå in på Upplands-Brogalans hemsida och anmäl dig! Festen är öppen för alla, både företagare och allmänhet.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 21/9
Bakluckeloppis i Bro
Skördemarknad i Ladan Öråker
Söndag 22/9
Skördemarknad i Ladan Öråker
Djupdal på Rösaringsåsen- klassisk plats i forntidshistorien
Tisdag 24/9
Invigning av Upptäck konsten-appen
Tisdag 8/10
Gammaldags mat på Klint
Lördag 19/10
Bakluckeloppis i Bro
Söndag 20/10
Medlemsmöte/Öppet hus Föreningen Villa Skogas Vänner
Söndag 27/10
Slöjd- och hantverksutställning på Klint
avståndsannons

U-B kommun sep 19 Tidig kväll m Kjos

Norrboda Gård sep 19

Kvinnojouren Anna sep 19

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen