Thoresta Herrgård Panorama april 20
Gällöfsta Toppbanner grillkvällar april 20
Förstasidan Söndagen den 31 maj 2020 - klockan 17:46 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-03-18

Ett par trafikolyckor och ett lägenhetsinbrott finns bland den handfull anmälningar som kan anses ligga i allmänhetens intresse att ta del av. 

-Vi har haft en lugn helg i Upplands-Bro, med bara ett fåtal anmälningar, hälsar polis Albin Näverberg på måndagseftermiddagen. 

Vid halvett-tiden, natten mot den 15 mars, stoppade polisen en bilist på Prästhagsvägen i Kungsängen. Föraren anmäldes för grov olovlig körning, rattfylleri under narkotikapåverkan samt brott mot narkotikalagstiftningen. Bilen beslagtogs.

Någon gång mellan klockan 08 och 12 den 15 mars hade en målsägande boende på Bergvägen, i en lägenhet på andra våningen, inbrott. Enligt anmälan hade målsägande haft balkongdörren öppen så sannolikt har gärningsmannen tagit sig in den vägen. Bland annat ska TVn ha stulits.

Vid halvett-tiden, natten mot den 16 mars, inträffade en singelolycka på länsväg 903 i Bro, i höjd med Tammsvik där en bil körde ner i diket och voltade. Enligt föraren hade denne väjt för rådjur som kommit upp på vägen. Föraren undersöktes av ambulanspersonal på plats och bedömdes vara ok. Polisen skrev en anmälan om misstänkt vårdslöshet i trafik.

Den 17 mars, strax innan halv tre på eftermiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Lennartsnäsvägen, vägen ut mot Ladan i Kungsängen, där två bilar kommit för nära varandra på den smala vägen och krokat i - med plåtskador och punka som resultat. Ingen person ska ha skadats men en av förarna bedömdes ha orsakat olyckan genom att ej ha hållit tillräckligt långt till höger, alternativt stannat vid de utsatta mötesplatserna som finns med jämna mellanrum.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 6/6
INSTÄLLT Nationaldagsfirande i Bro C
Lördag 13/6
Röda Korset Second Hand i Bro
Söndag 14/6
De vilda blommornas dag, Kalholmen vid Broängarna
avståndsannons

Sparbanken Finansiell rådgivare 2020

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Sjöräddningen

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal

Toppbanner UBRO
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen