Woody feb 19 monterat
Toppbanner UBRO
Förstasidan Måndagen den 26 augusti 2019 - klockan 12:25 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-03-18

Ett par trafikolyckor och ett lägenhetsinbrott finns bland den handfull anmälningar som kan anses ligga i allmänhetens intresse att ta del av. 

-Vi har haft en lugn helg i Upplands-Bro, med bara ett fåtal anmälningar, hälsar polis Albin Näverberg på måndagseftermiddagen. 

Vid halvett-tiden, natten mot den 15 mars, stoppade polisen en bilist på Prästhagsvägen i Kungsängen. Föraren anmäldes för grov olovlig körning, rattfylleri under narkotikapåverkan samt brott mot narkotikalagstiftningen. Bilen beslagtogs.

Någon gång mellan klockan 08 och 12 den 15 mars hade en målsägande boende på Bergvägen, i en lägenhet på andra våningen, inbrott. Enligt anmälan hade målsägande haft balkongdörren öppen så sannolikt har gärningsmannen tagit sig in den vägen. Bland annat ska TVn ha stulits.

Vid halvett-tiden, natten mot den 16 mars, inträffade en singelolycka på länsväg 903 i Bro, i höjd med Tammsvik där en bil körde ner i diket och voltade. Enligt föraren hade denne väjt för rådjur som kommit upp på vägen. Föraren undersöktes av ambulanspersonal på plats och bedömdes vara ok. Polisen skrev en anmälan om misstänkt vårdslöshet i trafik.

Den 17 mars, strax innan halv tre på eftermiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Lennartsnäsvägen, vägen ut mot Ladan i Kungsängen, där två bilar kommit för nära varandra på den smala vägen och krokat i - med plåtskador och punka som resultat. Ingen person ska ha skadats men en av förarna bedömdes ha orsakat olyckan genom att ej ha hållit tillräckligt långt till höger, alternativt stannat vid de utsatta mötesplatserna som finns med jämna mellanrum.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 31/8
Konstrundan 2019
Söndag 1/9
Konstrundan 2019
Onsdag 4/9
Slöjdsalong
Onsdag 11/9
Prova på MINDFULLNESS
Torsdag 12/9
Föreläsning: Bli biodlare eller hjälp ett solitärbi
Lördag 14/9
Vernissage Årets Upplands-Brokonstnär: Patricia Zuniga
Lördag 21/9
Bakluckeloppis i Bro
Lördag 19/10
Bakluckeloppis i Bro
avståndsannons

Fest i byn 19

Sparbanken öppettider aug 19

Kvinnojouren Anna sep 19

Konstrundan 19

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen