Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 16 april 2024 - klockan 10:39 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Upplands-Bro i topp i service till företag
Nyhet från Upplands-Bro kommun


Nyhet från Upplands-Bro kommun 2019-04-10


Upplands-Bro kommun placerar sig i topp i en undersökning över service till företag. Resultatet, nöjd-kund-index (NKI), ligger på 76, på en skala 0–100, vilket placerar Upplands-Bro som fjärde bästa kommun i Stockholms län. Förra året låg kommunens NKI på 75.

-Näringslivsfrågan är en prioriterad fråga i kommunen och vi är glada att Upplands-Bro fortsatt placerar sig i toppen. Det är ett kvitto på att vi är på väg åt rätt håll och vi ser fram emot att fortsätta prioritera företagen och företagandet i kommunen, säger kommunstyrelsens ordförande, Fredrik Kjos (M).

Resultatet från undersökningen visar att Upplands-Bro kommun är bäst i Sverige på att ge service till företag inom kategorin livsmedelskontroll. Betyget 92 är högst i Sverige. Förra året fick kommunen poängen 80 i samma kategori.

I kategorin bygglov placerar sig Upplands-Bro som näst bästa kommun i Stockholm med en poäng på 71. Endast Norrtälje kommun lyckades bättre med en poäng på 75.

-Resultatet är ett kvitto på hela organisationens strävan att erbjuda en företagsservice i världsklass. Jag vill rikta ett stort tack till alla företag som har svarat på enkäten och därmed underlättar vårt fortsatta förbättringsarbete, säger Marcus Nybom, näringslivschef på Upplands-Bro kommun.

De myndighetsområden som undersöks i NKI-mätningen är brandskydd, bygglov, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll samt serveringstillstånd.

Undersökningen genomförs av Sveriges kommuner och Landsting (SKL) och Stockholm Business Alliance. Alla företag som har ett avslutat myndighetsärende inom något av de sex undersökta myndighetsområdena får möjlighet att delta i undersökningen.

Här kan du läsa mer om undersökningen


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen