Woody nov 19 allt för proffsen
Toppbanner UBRO
Förstasidan Tisdagen den 31 mars 2020 - klockan 21:31 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-05-06

-Sammanfattningsvis har det varit en lugn helg, även om det så klart finns några händelser inrapporterade, säger Albin Näverberg, polis i Järfälla och Upplands-Bro på frågan hur helgen har varit.

Vid 21.30-tiden den 4 maj inträffade en viltolycka i Kungsängen, i korsningen Bygdegårdsvägen - Skyttens väg. Bil vs rådjur.

Strax efter 13 den 5 maj ser en målsägande sin stulna cykel med en för honom okänd person på. Målsägande stoppar den cyklande personen och förklarar läget. Den cyklande säger sig ha köpt cykeln och polis tillkallas för att reda ut det hela. Det slutar med att polisen tar med sig cykeln i avvaktan på att ägandeförhållandet är utrett. Sedan något år finns en lag, "Bättre rätt", som säger att den rättmätige ägaren mycket väl kan vara den förste ägaren och inte som det under lång tid varit, när man kunnat hävda att man köpt (stöld)gods i "god tro" och därmed få behålla godset. Som sagt så ska ägandeförhållandet klaras ut men med stöd av "Bättre rätt" kan mycket väl cykeln få flytta tillbaka till målsägande inom kort. "God tro" finns inte längre.

Strax efter 18 den 5 maj larmades Räddningstjänst till lilla gymnastiksalen vid Ekhammarskolan där en brand i en papperskorg upptäckts. Elden kunde enkelt släckas. Brandorsaken är oklar, men en glödande fimp slängd i papperskorgen är en sannolik sådan.

Vid midnatt den 5 maj larmar en person i de yngre tonåren polisen om att denne utsatts för misshandel av tre för honom okända personer vid busstationen i anslutning till Kungsängens station. Misshandeln ska enligt anmälan ha varit ringa och målsägande behövde ej uppsöka vård.

Strax efter midnatt den 6 maj utlöstes inbrottslarmet hos ett företag på Energivägen i brunna industriområde. Vid tidpunkten för UBROs poliskontakt på förmiddagen den 6 maj var ännu inte anmälan färdigbearbetad så det är oklart om inbrottet fullbordats eller om larmet utlöstes av annan orsak.Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 4/4
INSTÄLLT! Röda Korset Second Hand i Bro Påskmarknad
Tisdag 7/4
Filmvisning på Klint
Lördag 18/4
INSTÄLLT! Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 25/4
INSTÄLLT! Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 2/5
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 9/5
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 16/5
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 23/5
Röda Korset Second Hand i Bro
Lördag 30/5
Bussutflykt med Hembygdsföreningen i Bro
avståndsannons

U-B kommun Hjälp i Coronatid mars 20

U-B kommun Hållbarhet feb 20

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Sjöräddningen

Facebook

RSS-flöde

Håll Sverige rent

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen