UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Lördagen den 23 januari 2021 - klockan 14:06 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Uttalande från gruppledarna i den styrande Alliansen med anledning av de brott som begåtts i Upplands-Bro
Meddelande från Upplands-Bro kommun


Meddelande från Upplands-Bro kommun 2020-07-07

"Vi kommer att fortsätta vidta åtgärder men även utveckla vårt samarbete med polisen så att vi tillsammans kan säkra varje Upplands-Brobos rättighet till säkerhet och frihet", skriver gruppledarna för M, L, KD och C i ett gemensamt uttalande.

"Vi ser mycket allvarligt på de brott som begåtts i vår kommun. Vi kommer aldrig acceptera hot mot våra invånare, hot mot demokratin eller någon form av brottslighet.

Upplands-Bro ska vara en trygg och säker kommun där polisens arbete och insatser är avgörande för att vidta åtgärder mot organiserad brottslighet.

Den polisiära närvaron är nu förstärkt vilket är nödvändigt för vår trygghet och säkerhet i kommunen. Kommunen har under en längre tid förstärkt förmågan och ökat resurserna i strävan att öka tryggheten.

Under senaste tiden har ett trygghetscenter uppförts, fler väktare har tillsatts, fler personer som arbetar på fältet har rekryterats och kommunens verksamheter har förstärkt samarbetet för det brottsförebyggande arbetet.

Vi kommer fortsätta vidta åtgärder men även utveckla vårt samarbete med polisen så att vi tillsammans kan säkra varje Upplands-Brobos rättighet till säkerhet och frihet.

Ökad polisiär närvaro är en avgörande förutsättning för att möta den grova våldsvåg som vi ser utvecklats under en längre tid. Det måste få ett slut."


Fredrik Kjos (M), Martin Normark (L), Jan-Ove Stefanson (KD), Lisa Edwards (C)


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Sjöräddningen

Barncancerfonden pluggannons

Världens Barn 20 sb3

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen