Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 2 december 2023 - klockan 17:21 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
   

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

PÅ GÅNG i helgen!


Karin Sidén 2022-11-24


Första adventhelgen är här! Och det ser ut som att den blir vintervit. Kanske det till och med finns snö nog till pulkaåkning och snögubbebyggande! Det gäller nog att passa på för man vet aldrig när - eller om - det kommer mer snö.

Och är man inte sugen på snölek men ändå känner att man vill komma ut ett tag och hitta på något som passar för årstiden så är det faktiskt så att det redan nu går att hitta flera juliga evenemang i vårt närområde. Hurra! tycker många. Varför så tidigt undrar andra... Men skönt då att man faktiskt kan välja hur mycket julstämning man vill utsätta sig för!

Redan på torsdagen drar det i gång, med tändandet av julbelysningen på torgen i Bro och i Kungsängen.

Sedan fortsätter det med Daglig Verksamhets julbasar på fredagen, Sjöscouternas julbasar, Röda Korsets julmarknad OCH Julmarknad med Guldkant på lördagen för att krönas med en Adventskonsert på lördagskvällen! 

Torsdag 24 november:

Klockan 16.00 - 17.00    ADVENTSMYS PÅ TORGET I BRO  *  Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos tänder julbelysningen och det bjuds på glögg, kaffe eller juice. Mingel och julmusik utlovas. Några av butikerna i centrum passar på att ha sårskilda erbjudanden. Se länk.

Klockan 17.30 - 18.30   ADVENTSMYS PÅ TORGET I KUNGSÄNGEN  *  Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos tänder julbelysningen och det bjuds på glögg, kaffe eller juice. Mingel och julmusik utlovas. Några av butikerna i centrum passar på att ha sårskilda erbjudanden. Se länk.Fredag 25 november:


Klockan 10.00 - 14.00   DAGLIG VERKSAMHETS JULBASAR i Florasalen i Bro  *  Inomhus. Återkommande Julbasar i Florasalen där deltagarna i Daglig Verksamhet visar upp och säljer sitt handarbete. Fikaförsäljning finns i intilliggande Café Fjärilen.Lördag 26 november:


Klockan 10.00 - 14.00   RÖDA KORSETS JULMARKNAD, Blomstervägen 5B i Bro  * InomhusLite extra julig lördag i Röda korsets lokal då det även bjuds på julmarknad! Fika finns att köpa.

Klockan 10.00  - 15.00   JULMARKNAD MED GULDKANT på Bro Bålsta Golfklubb  *  InomhusVarva shopping och julmys med fika, mat och kanske ett glas glögg, öl eller bubbel i baren. Golfrestaurangen Ettplus2golf serverar nybakat fikabröd, kaffe och glögg, välsmakande lunch och kalla drycker. Tomten kommer på besök och alla barn får lämna sin önskelista! Se länk

Klockan 11.00  - 14.00  SJÖSCOUTERNAS JULBASAR vid Marina Föreningshuset i Kungsängen  *  Inne och ute. Återkommande Julbasar i och utanför Sjöscouternas fina lokal på Prästhagsvägen i Kungsängen. Här finns café, scouternas hantverk, julkransar, lotteri, och loppis. Se länk.

Klockan 19.00 - 20.00   Adventskonsert med Maestro Carlo Monticelli Cuggiò på Ekhammarscenen i Kungsängen  *  En konsert framförd av den internationellt kända pianisten och kompositören Carlo Monticelli Cuggiò! Gratis, men biljett behöver bokas. Se länk för mer info och biljettbokning!

Tipsa en vän Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen