Gällöfsta panorama jul 2020
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 2 december 2020 - klockan 10:28 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Energigivande och vital 60-åring bjuder på gratis Höstlovsgympa för alla


Karin Sidén 2019-10-24

Bild:GYMMIX U-B

Föreningen GYMMIX Upplands-Bro vill bjuda oss Upplands-Bro-bor på härlig höstfeeling och träningsglädje och erbjuder därför på gratis träning under vecka 44, höstlovsveckan. Erbjudandet gäller alla oavsett om man är ung eller gammal, tidigare medlem eller fullständig GYMMIX-rookie.

-GYMMIX U-B har varit verksamt i 60 år och vår ambition har hela tiden varit att kunna erbjuda bra träning nära dig - och till plånboksvänliga priser. Vi har ett stort utbud av träningsformer på ett flertal platser i kommunen med allt från zumba och skivstångspass till yoga och seniorgympa. Vi har också en del pass riktade mot barn och barnfamiljer, så utan att överdriva kan vi skryta om att ha något för alla! säger Annette Negussie, aktiv i föreningen sedan flera år. Annette fortsätter:

-Och det vill vi så klart att ännu fler ska upptäcka! Därför erbjuder vi nu gratis träningspass under vecka 44. Träna så mycket du vill - och passa på att testa något nytt. Bästa träningen är den träning som blir av, men det är ju ännu bättre om man dessutom tycker det är roligt!

Föreningen GYMMIX U-B har varit verksam i kommunen i hela 60 år. En oerhört vital och aktiv 60-åring, ständigt nyfiken och under utveckling!

Tabata, HIIT, Freepower, EFIT, zumba...

Listan över "nya" träningsord växer stadigt och det är svårt att hänga med i svängarna. Hos GYMMIX U-B finns flera av de allra senaste träningsformerna men också mer traditionella träningsformer.

-Gympa Classic, spinning, skivstång, qigong, cirkelfys, senior gympa och yoga för att nämna några av dem. Variationen är stor och oavsett om du är ovan vid träning eller är i högform kan du hitta flertalet pass som passar för din nivå, säger Annette Negussie, styrelsemedlem i GYMMIX U-B, och lägger till:

-Vi erbjuder gratis gruppträningspass under hela vecka 44. Vårt mål är att försöka nå nya medlemmar som kommer och provar på. Vi har över 30 pass i Kungsängen och Bro och det finns verkligen något för alla. Vi har många härliga medlemmar men vi blir gärna ännu fler!

Karin Surtmann är ledare och aktiv i styrelsen, och har så varit under många år. 

-Jag är stolt över att vara ordförande och ledare i en förening som gör så mycket för hälsan och trivseln i Upplands-Bro. Att vi varje vecka finns här och erbjuder kul, hälsosam och prestigelös träning i gympasalar runtom i kommunen, till en billig slant, säger Karin Surtmann och förklarar att GYMMIX U-B har målet att alla ska kunna vara med och känna sig välkomna!

-Sen försöker vi ju också att sätta lite guldkant på tillvaron med skojiga events som Nyårs- och Mellogympa, träningshelger och resor. Och allt detta gör vi med frivilliga krafter, på ideell bas, för att vi tycker att det är viktigt och så väldigt kul!Hur gör man? 
Kikar in på hemsidan under fliken ”scheman” och hitta ett pass du gillar. Kom till passet (gärna 5-10 innan start). Du behöver inte förboka eller registrera dig någonstans.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Bageri Mazarin jul 20 sb3

Uniquebyus nov 20

Sjöräddningen

Barncancerfonden pluggannons

Världens Barn 20 sb3

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen