Woodys Bra produkter april 17
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Fredagen den 14 december 2018 - klockan 01:53 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

GYMMIX bjuder in till Mellogympa


Karin Sidén 2018-03-09

Alla är välkomna!
Bild:Gymmix
Alla är välkomna!

I dag, lördagen den 10 mars, bjuder föreningen GYMMIX in till Mellogympa i Härneviskolans idrottssal. Arrangemanget är gratis och riktar sig till alla, även till icke medlemmar.

-Vi har en mångårig tradition av att bjuda in till nyårsgympa, ett mycket uppskattat initiativ med många återkommande deltagare. Med Mellogympan vill vi försöka skapa en liknande glädjefylld tradition och eftersom vi numera är verksamma i både Kungsängen och Bro tyckte vi att Härnevisalen var en bra lokal. Nära till tåget är det också så skulle man vilja ta sig med kommunala transportmedel från Kungsängen så funkar det utmärkt! säger Kattis Ekroth, aktiv i Gymmix ledning.

Att mars är Mello-tid är det knappast någon som missat. I dag, lördagen den 10 mars, är det Sverige-final, något som för många är en helig stund - i soffan framför TVn och med lite gott att äta och dricka på en armslängds avstånd. Vill du pumpa igång din mello-feeling redan tidigt på  eftermiddagen och samtidigt svettas, få igång pulsen och ha kul till härlig mello-musik kommer här ett tips:

MELLOGYMPA i Härneviskolans gymnastiksal!

Det är föreningen Gymmix som bjuder in och förhoppningen är att det i morgon skapas en ny träningstradition här i kommunen. Kattis Ekroth, en av föreningens ledare berättar:

-Mellogympan är ett försök att skapa en ny gympatradition. Sedan många år har Gymmix Upplands-Bro arrangerat gympa på nyårsaftons morgon och nu kände vi att det var dags att skapa en ny, liknande tradition vid ytterligare ett tillfälle under året. Schlagermusik passar ypperligt att träna till så Mello-gympa kändes klockrent! Vi kommer att köra passet i Bro eftersom vi har verksamhet både i Kungsängen och i Bro och eftersom Nyårsgympan hålls i Kungsängen.

Mellogympan kommer bjuda på ett mixpass där olika ledare kör gympa, dans, styrka och kondition i en härlig blandning till musik med anknytning till melodifestivalen.

På lördag blir det Mellogympa så svettdropparna flyger när föreningen Gymmix bjuder in till träningspass med guldkant.
Bild:GYMMIX
På lördag blir det Mellogympa så svettdropparna flyger när föreningen Gymmix bjuder in till träningspass med guldkant.

-Vi har grävt runt i mellohistoriens gigantiska låtskatt och hittat många roliga godbitar att utgå från när vi lagt upp passet. Det kan vara låtar som vunnit, som glömts bort, som tävlat för Sverige eller för något annat land. Deltagarna kommer garanterat att svettas och ha roligt på en och samma gång!

Mellogympan är öppen för alla, även för dem som inte är medlemmar i Gymmix och kanske aldrig varit med på något av föreningens pass förut. Det är gratis att delta, men för den som vill kan man skänka en slant (av valfri valör) i frivillig avgift.

-I samma anda som nyårsgympan kommer vi uppmana deltagare att skänka en slant som vi skänker vidare till välgörande ändamål. Den svenska Melodifestivalen samlar varje år in pengar till Radiohjälpen med sitt program och då tycker vi att det är ett passande ändamål även för vår frivilliga insamling.

-Passet körs klockan 14-15 men redan 13.30 är det insläpp i Härnevisalen och då bjuds deltagarna på alkoholfritt bubbel och lite tilltugg. Vi kommer också köra ett musikquiz där deltagarna har möjlighet att vinna fina priser! avslutar Kattis.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 15/12
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Söndag 16/12
Tredje Advent på Säbyholm
Lördag 22/12
Sagostund på finska!
avståndsannons

ICA i Bro Piroger

ActivityCare nov 18

Kultur & Fritid ht 18 dec  Vattenläcka

Kommunfullmäktige dec 18

UNICEF plugg

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Röda Korset Syrien artikelannons 2017
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen