UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Måndagen den 21 september 2020 - klockan 16:51 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

KSKs damer ställs mot Drott i kvalet


Karin Sidén 2019-03-21

Bild:Peter Larsson

HANDBOLL    I helgen blev det klart: KSKs handbollsdamer ställs mot anrika HK Drott i kvalet till Allsvenskan. Kvalet spelas i bäst av tre matcher där första kvalmatchen avgörs redan nu på tisdag, den 26 mars, i Ekhammarhallen.

KSKs handbollsdamer står inför en ny historisk milstolpe i lagets och föreningens historia: kval till Allsvenskan. Detta efter en helt fantastisk debutsäsong i division 1 (också det en historisk milstolpe) där laget välförtjänt knep andraplatsen och därmed tabellens enda kvalplats.

In i det sista var det osäkert vilket lag de vinröda skulle ställas mot i kvalet. Det stod mellan fyra möjliga kvalmotståndare och först i och med säsongens sista match var det avgjort: anrika HK Drott landade på kvalplats efter en helt osannolikt jämn säsong i Allsvenskan där endast fyra poäng skiljde mellan kvalplats till Elitserien och det mycket tristare kvalet, det för nedflyttning till division 1!

Nu stundar ett direkt avgörande kvalmöte mellan KSK och HK Drott som avgörs i tre matcher. Den inledande matchen spelas i Ekhammarhallen nu på tisdag, den 26 mars, klockan 18:30. Där hoppas naturligtvis laget och lagledningen att den omtalat starka hemmapubliken kan bli ett segervapen!

Det kan vara på sin plats att påminna om att det bara är en kvalmatch som avgörs här på hemmaplan. Match två spelas i Halmstad och behövs den tredje matchen för att avgöra kvalsegrare så spelas även den i Halmstad.Kvalmatch 1 spelas den 26 mars i Kungsängen


Kvalmatch 2 spelas den 7 april i Halmstad

Kvalmatch 3 spelas den 13 april i Halmstad (spelas om det står 1-1 i matcher efter de två första mötena)

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Torsdag 22/10
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
Tisdag 1/12
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
avståndsannons

U-BHus Bro C sep 20

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen