Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 3 juni 2023 - klockan 13:14 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Oavgjort mot Falun gav viktig poäng


Karin Sidén 2022-04-20

FOTBOLL   Kungsängens fotbollsherrar knep ett poäng i bortamatchen mot Falu-laget Korsnäs IF på påskaftonen. Med 2-0 i "baken" och en spelare utvisad ungefär 30 minuter in i matchen är den poängen i viss mån en vunnen poäng - även om laget inför matchen haft siktet inställt på vinst!

-Vi ger oss själva en tuff uppförsbacke i första halvlek. Och i kombination med att domaren valde att hitta en tidig straff för Korsnäs, därefter ge rött kort till vår mittback och sedan fria en misstänkt handssituation som ledde till deras 2-0-mål, så kan man lugnt säga att det kändes väldigt surt! Inget snack om att det var rött kort, men det var liksom inte bara uppförsbacke, det var motvind också! Men jag tycker vi sluter oss samman som grupp, rebootar systemet om man kan säga så, och gör det riktigt bra resten av halvleken, säger lagets lagkapten Viktor Kramer.

Han fortsätter:

-Strax innan pausvilan sätter vi dessutom vårt viktiga reduceringsmål efter ett klapp-klapp-anfall så känslan i pausvilan är ändå god. Målet ger oss energi.


Kvitteringsmålet kom bara minuten innan full tid så medan hemmalaget deppade över två förlorade poäng kunde Kungsängens spelare lättade konstera att säsongens första poäng var bärgad.

-Jag tycker att vi spelar upp oss till slut och förtjänar krysset efter forceringen i slutminuterna. Lägg därtill att jag också tycker att vi ska ha en straff i slutsekunderna som domaren väljer att fria av oklar anledning. Jag vill plussa alla som kommer in och bidrar från bänken! Det visar på att vi har en stark och hungrig trupp att jobba vidare med. 
 
Nästa match för KIFen är nu på söndag, den 24 april, hemma på Kungsängens IP. Motståndare är Rågsveds IF som leder serien efter tre spelade omgångar.


Tipsa en vän Skriv utKalender

Lördag 3/6
Höns- och smådjursmarknad
Röda korsets secondhand o café
Onsdag 7/6
Röda korsets stick- och språkcafé
Fredag 9/6
Drop-in på Hörselbussen
Lördag 10/6
Röda korsets secondhand o café
Söndag 18/6
Vandring: De vilda blommornas dag
Onsdag 30/8
Drop-in på Hörselbussen
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen