UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 28 november 2021 - klockan 01:40 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Två nätter i rad har Brogrillens rutor krossats


Karin Sidén 2021-10-13

Det är ingen rolig syn som möter besökarna som kommer till Bro centrum. Tre av Brogrillens fönsterrutor är hjälpligt hoptejpade efter att någon utsatt restaurangen för skadegörelse två nätter i rad.
Bild:Privat
Det är ingen rolig syn som möter besökarna som kommer till Bro centrum. Tre av Brogrillens fönsterrutor är hjälpligt hoptejpade efter att någon utsatt restaurangen för skadegörelse två nätter i rad.

Natten mot igår, tisdagen den 12 oktober, krossades en av fönsterrutorna tillhörande nyöppnade Brogrillens lokaler i Bro centrum. Skadegörelsen polisanmäldes och teknisk bevisning i form av övervakningsbilder säkrades.

För Faruk Yildiz som driver Brogrillen fick tisdagen en mycket tråkig uppföljning då skadegörelse upprepades i natt. En bedrövad Faruk berättar:


-Att utsättas på det här sättet stjäl mycket energi. Man blir så klart orolig och det går inte att undvika att fundera på vem det är som vill mig illa! Under alla år jag haft Grillbaren på Köpmanvägen så har jag aldrig råkat ut för något liknande och så nu när jag bytt till större lokaler så har jag utsatts för skadegörelse två dagar i rad.

Natten mot idag, onsdag, var det två rutor som krossades och även nattens skadegörelse är polisanmäld berättar Faruk.

-Polisen har varit här och säkrat teknisk bevisning. Det finns bilder har jag fått veta, och det är bra! Polisen, kommunen, Trygghetscenter och Upplands-Brohus tar det här på allvar och det känns skönt mitt i bedrövelsen. Den här typen av skadegörelse skadar ju inte bara mig och mitt företag, det skadar ju hela Bro centrums anseende så de vill verkligen få stopp på vad det nu är som pågår. 


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 4/12
Julmarknad i Bro Församlingshem
Julmarknad på hembygdsgården Klint i Bro
Julmarknad på Ladan Öråker
Musik i adventstid - välgörehetskonsert i Håtuna kyrka
Torsdag 9/12
Julerian i Bro C
Söndag 12/12
Julmarknad på Stationshuset i Bro
Lördag 18/12
Julmarknad på Ladan Öråker
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Barncancerfonden pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Larmassistans artikelannons
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen