UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 1 december 2021 - klockan 17:09 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
  Nästa »

Guidad tur i UBROs evenemangskalender!


Karin Sidén 2018-10-24

<br />Ordet <span style=\

Ordet Kalender, inringat i blått, är klickbart. Därifrån hamnar du rakt in i kalendern, där du hittar alla inlagda evenemang i datumordning.Har du upptäckt UBROs evenemangskalender än? Om inte kan du hänga med på en kort guidad tur. 

UBROs kalender är placerad högt upp i högerspalten, men är ganska diskret och gör inte så mycket väsen om sig vilket kan göra att man helt enkelt inte tänkt på den fast den alltid legat där.

Av utrymmesskäl finns inte möjlighet att visa mer än mellan 5-9 evenemang på UBROs första-sida, men desto mer finns att hitta om man kliver in i den. Att komma åt hela kalendern är busenkelt: klicka bara på ordet KALENDER. 

I evenmangskalendern finns massor med olika typer av evenemang, men generellt kan man säga att det är en blandning av kulturutbudet i kommunen, föreningars "happenings", marknader och så vidare. Det kan vara allt från författarbesök i Kulturhuset, Naturskyddsföreningens örnspaning och språkcafé i Brohuset till hembygdsföreningens semmelafton, GYMMIX Nyårsgympa och Röda Korsets Loppis.

Det är som tidigare nämnts inte särskilt svårt att ta sig in i kalendern - om man vet hur man gör! Klicka på ordet KALENDER så är du inne. Därefter är det bara att navigera sig framåt genom att klicka på "Nästa" eller "Föregående" beroende på om man vill kliva framåt i tiden eller backa tillbaka till kalenderns förstasida, den med evenemangen närmast i tid.<br />Väl inne i kalendern är det lätt att navigera vidare. I det övre högra hörnet av kalendern, inringat i blått, står det <span style=\

Väl inne i kalendern är det lätt att navigera vidare. I det övre högra hörnet av kalendern, inringat i blått, står det Nästa. Klickar du där kommer du till nästa sida i kalendern där fler evenemang finns listade. 
<br />Vill du veta mer om ett evenemang är det bara att klicka på den raden. Då kommer lite mer utförlig information i en text under kalendern där plats, tid och annan information nämns. Till exempel om det är någon kostnad för evenemanget, om man måste förboka biljetter etc.

Vill du veta mer om ett evenemang är det bara att klicka på den raden. Då kommer lite mer utförlig information i en text under kalendern där plats, tid och annan information nämns. Till exempel om det är någon kostnad för evenemanget, om man måste förboka biljetter etc.
Vill du också lägga till något evenemang i kalendern så är det bara att skicka ett tipsmejl till redaktionen. Ställ dig då i Tipsa redaktionenrutan så hamnar du rakt in i min mejlbox. 

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 4/12
Julmarknad i Bro Församlingshem
Julmarknad på hembygdsgården Klint i Bro
Julmarknad på Ladan Öråker
Musik i adventstid - välgörehetskonsert i Håtuna kyrka
Söndag 5/12
Luciakonsert: Julens sånger med Ceciliakören
Luciakonsert: Julens sånger med Ceciliakören
Luciakonsert: Julens sånger med Ceciliakören
Torsdag 9/12
Julerian i Bro C
Lördag 11/12
Julmarknad på Stationshuset i Bro
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Barncancerfonden pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Larmassistans artikelannons
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen