UBRO Panorama gif-fil
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Fredagen den 16 november 2018 - klockan 22:58 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Första Coop-bussen går i morgon


Karin Sidén 2017-11-27


Nu är bussturslistan för Coop-bussen spikad. Den första turen går redan i morgon, tisdagen den 28 november. Bussen kommer att gå två dagar i veckan, dels på tisdagar när det är pensionärsrabatt och dels på fredagar.

Det är Coop själva som satt in bussturerna för att underlätta för sina icke-bilburna kunder som annars får det svårt under den period som området kring Brunna Park byggs ut och innan vägar och busstrafiken är färdigetablerade. Till att börja med är en provperiod från och med den 28 november till den 22 december inplanerad. Bussturen är kostnadsfri.

Tillgängligheten till den nya Stora Coop-butiken, ja hela Brunna Park-området, är inte optimal nu under etableringen av området. Arbetet pågår och undan för undan kommer det att bli bättre, men så länge det är en byggarbetsplats, och så länge vägar och bussnät ej är färdiga, blir det bökigt och stökigt för kunder och boende - och kanske särskilt för de kunder som ej är bilburna. 

För att underlätta för sina kunder har Coop valt att sätta in en särskild Coop-buss som kommer att köra två turer, två dagar i veckan. 

Coop-bussen går från Kungsängens station, via Hjortronvägen (Tibble Torg) och till gamla Coop Forum i Brunna där det fortfarande finns kvar en del verksamhet, bland annat fiskhandlaren, pizzerian och matthandlaren. Bussen stannar där vid busshållsplatsen på Granhammarsvägen. Därefter går den till nya Stora Coop i Brunna Park. 

Bussen kommer att gå ifrån Kungsängen centrum klockan 09.30 samt klockan 12.00. Bussturen kommer att ta cirka 30 minuter. Bussarna tillbaka tar samma väg och avgår från Stora Coop klockan 11.30 och klockan 14.00.

Tidtabellen gäller till att börja med fram till fredagen den 22 december.

-Efter jul kommer vi att utvärdera och fatta beslut om eventuell fortsättning, säger Charlotta Åsell, pressekreterare på Coop.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 17/11
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Matinéfilm för de mindre - Mamma Mu och kråkan
Söndag 18/11
Träna för livet med GYMMIX
Filmvisning: Det sjunde Inseglet
Torsdag 22/11
Scratch i Brohuset
Söndag 25/11
Röda Korset – Julmarknad
MUSIKCAFÉ
Torsdag 29/11
Föreläsning: Dick Harrison och Irène Seth
Lördag 1/12
Sjöscouternas Julbasar
avståndsannons

ICA i Bro Falukorv

Kommunfullmäktige 2018 nov

Kultur & Fritid ht 18 Dick och Irène

ActivityCare nov 18

Kultur & Fritid ht 18 Among Lynx

UNICEF plugg

Läkare utan gränser 18 pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

WWFannons tigerfadder

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Röda Korset Syrien artikelannons 2017
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen