Woodys Bra produkter april 17
kronans Apotek
Förstasidan Fredagen den 25 maj 2018 - klockan 19:25 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Första Coop-bussen går i morgon


Karin Sidén 2017-11-27


Nu är bussturslistan för Coop-bussen spikad. Den första turen går redan i morgon, tisdagen den 28 november. Bussen kommer att gå två dagar i veckan, dels på tisdagar när det är pensionärsrabatt och dels på fredagar.

Det är Coop själva som satt in bussturerna för att underlätta för sina icke-bilburna kunder som annars får det svårt under den period som området kring Brunna Park byggs ut och innan vägar och busstrafiken är färdigetablerade. Till att börja med är en provperiod från och med den 28 november till den 22 december inplanerad. Bussturen är kostnadsfri.

Tillgängligheten till den nya Stora Coop-butiken, ja hela Brunna Park-området, är inte optimal nu under etableringen av området. Arbetet pågår och undan för undan kommer det att bli bättre, men så länge det är en byggarbetsplats, och så länge vägar och bussnät ej är färdiga, blir det bökigt och stökigt för kunder och boende - och kanske särskilt för de kunder som ej är bilburna. 

För att underlätta för sina kunder har Coop valt att sätta in en särskild Coop-buss som kommer att köra två turer, två dagar i veckan. 

Coop-bussen går från Kungsängens station, via Hjortronvägen (Tibble Torg) och till gamla Coop Forum i Brunna där det fortfarande finns kvar en del verksamhet, bland annat fiskhandlaren, pizzerian och matthandlaren. Bussen stannar där vid busshållsplatsen på Granhammarsvägen. Därefter går den till nya Stora Coop i Brunna Park. 

Bussen kommer att gå ifrån Kungsängen centrum klockan 09.30 samt klockan 12.00. Bussturen kommer att ta cirka 30 minuter. Bussarna tillbaka tar samma väg och avgår från Stora Coop klockan 11.30 och klockan 14.00.

Tidtabellen gäller till att börja med fram till fredagen den 22 december.

-Efter jul kommer vi att utvärdera och fatta beslut om eventuell fortsättning, säger Charlotta Åsell, pressekreterare på Coop.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 26/5
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Gatuteater från 7 år på Kungsfesten!
Kungsfesten
Söndag 27/5
Öppet Hus på Brandstationen i Bro
Tisdag 29/5
Mattecentrum i Kulturhuset & Brohuset
Torsdag 31/5
Mattecentrum i Kulturhuset & Brohuset
Fredag 1/6
Öppna Förskolan C/O Kulturhuset – Drakar!
Lördag 2/6
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Invigning av Naturreservatet vid Lillsjön-Örnäs
avståndsannons

Kultur & Fritid vt 18 GatstensTeater

Kungsfesten 18

UBROs egen

WWFannons tigerfadder

Pluggannons UNHCR sidebanner

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Om Du syns på Webben GUL

Toppbanner UBRO

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen