UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Tisdagen den 29 september 2020 - klockan 19:27 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Höstlovet närmar sig - redan nu finns kommunens höstlovsprogram tillgängligt


Karin Sidén 2019-10-08


När höstlovet kommer vecka 44 brukar det vara efterlängtat och välbehövligt. Även om mamma och pappa kanske jobbar och man som barn är på fritids hela lovet brukar det vara skönt med ett avbrott. Kanske kan man göra en utflykt med morfar eller faster, gå på bio en vardagskväll eller lägga pussel hela dagen. Ett höstlov kan bli både roligt och innehållsrikt även om man är kvar på hemmaplan. 

På kommunens hemsida finns nu Höstlovsbuffén uppdukad, det är bara att välja och vraka bland alla aktiviteter.

Höstlovet är ett skönt brejk från vardagslunken - kanske särskilt för skolbarnen, men även för föräldrarna och skolpersonalen. En del familjer har möjlighet att ta ut semester under en del av eller hela höstlovet. Ibland för att resa bort, men ofta för att bara vara hemma och mysa.

De som inte är hellediga är i alla fall lediga från skolan och kan ägna hela dagarna på fritids åt lekar, pyssel, idrottande eller andra frivilliga aktiviteter.

Att kunna styra över dagen själv utan att göra avbrott för annat än lunch brukar kunna innebära lugnare barn och en skönare stämning i barngrupperna. Många fritidshem erbjuder extra aktiviteter som man kanske inte har tid till under terminerna, vilket gör att höstlovsveckan blir en härlig energiinjektion även för dem som inte är lovlediga. 


Oavsett hur höstlovsveckan tillbringas så finns det ett stort utbud av aktiviteter att välja bland, en riktig höstlovsbuffé, om du är kvar här på hemmaplan. Både lokalt här i Upplands-Bro och i närområdet. Bland annat erbjuder många av Stockholms fina muséer särskilda höstlovs-happenings. Via länken når du massor med Höstlovstips i Stockholm med omnejd

De lokala aktiviterna samlas i ett 
Höstovsprogram som finns upplagt på kommunens hemsida. 


Några av aktiviteterna i Höstlovsprogrammet är:


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Torsdag 22/10
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
Tisdag 1/12
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
avståndsannons

U-BHus Bro C sep 20

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen