UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 4 december 2022 - klockan 14:06 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
   

Har du fått ett SMS från kommunen? Då är du utvald att delta i en trygghetsenkät


Karin Sidén 2022-11-01

Med start den 31 oktober har kommunen skickat ut SMS till tusentals kommuninvånare, slumpvis utvalda, med en inbjudan om att delta i en trygghetsundersökning. Undersökningen, i form av en enkät, görs i syfte med att samla in synpunkter från Upplands-Brobor kring hur kommunen ska prioritera i sitt trygghetsskapande arbete.

Är du en av de utvalda? Grattis! Då har du möjlighet att påverka kommunens framtida insatser mot ett tryggare Upplands-Bro!

Under vecka 44­–45 kommer cirka 6000 slumpmässigt utvalda Upplands-Bro-bor att få ett SMS med avsändare Upplands-Bro kommun. SMSet innehåller en inbjudan att vara med i en trygghetsundersökning i form av en enkät i form av en länk. Med i utskicket finns också en annan länk, till kommunens hemsida där det finns mer information om enkäten.

SMSet, och därmed enkäten, skickas till personer i åldrarna 16–84 år som bor i Upplands-Bro kommun. Enkäten, som består av 24 frågor, beräknas ta 5-10 minuter att besvara och man kan bara svara en gång. Den finns på 10 olika språk; svenska, finska, engelska, assyriska, arabiska, kurdiska, spanska, somaliska, persiska eller turkiska.

Till och med den 13 november har du som fått SMSet möjlighet att besvara enkäten. Observera att man måste besvara hela enkäten för att den ska tas med i enkät-summeringen. De inkomna svaren kommer att tittas på som en helhet, alltså på gruppnivå, och man tittar ej på enskilda personers svar.

Enkäten är frivillig, och man kan avbryta om / när man vill. Bland dem som besvarat hela enkäten kommer ett "tack-för-att-du-varit-med-i-trygghetsundersökningen-pris" att lottas ut; en iPhone SE Gen. 3, 64GB (värde 6490 kronor).Läs mer om enkäten på kommunens hemsida.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 4/12
Julmarknad på Ladan Öråker
Adventsfika i hembygdsgården i Kungsängen
Konsert: Julens sånger med Lucia
Konsert: Julens sånger med Lucia
Konsert: Julens sånger med Lucia
Tisdag 6/12
Vinterkonsert med Kulturskolan
Torsdag 8/12
Författarbesök: John Ajvide Lindqvist
Lördag 10/12
Röda korsets secondhand o café
Stationshusets Julmarknad
avståndsannons

Julmarknad Bro Mälarstad 2022

Julerian dec 2022

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen