UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Fredagen den 14 maj 2021 - klockan 08:58 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Årets inspiratör


Karin Sidén 2014-04-06

Bild:Tommy Sidén

Med motiveringen "Karin Sidén har med UBRO skapat det vi tidigare saknat, en fungerande dagstidning för alla Upplands-Brobor. UBRO bidrar till ökad kunskap och intresse för vår lokala omnejd och vad som händer här. Vi i Damernas Företagsbyrå utser därför Karin Sidén till Årets Inspiratör." belönades vi på lördagskvällen med ett mycket hedrande och glädjande pris vid Upplands-Brogalan.

På lördagens Gala-middag vann undertecknad pris i klassen "Årets Inspiratör" i hård konkurrens med de fantastiska mednominerade Åke Holm/Stödkassen och GYMMIX Kungsängen. Priset är instiftat av och delas ut av Damernas Företagsbyrå till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i.

Det var några hjärtfrekvenshöjande sekunders väntan efter presentationsfilmerna för oss tre nominerade innan konferenciern ropade upp vinnaren. L å n g a  sekunder då hjärtat tokpickade och hjärnan bara snurrade. När det sedan var klart och jag halvsnubblande tråcklat mig ut från min trilskande stol och hittat upp på scenen var det bara en känsla av total eufori. Om det blev något vettigt sagt i tacktalet ska jag låta vara osagt, men när motiveringen lästes upp kändes det fantastiskt. Jubel och applåder kan man aldrig få för mycket av, det är ett som är säkert!

Att vara nominerad till Galan var stort. Att dessutom vara nominerad i två kategorier var gigantiskt. En underbar bekräftelse på att det vi gjort och det vi gör är uppskattat och bra.

Artikel om Galan och övriga pristagare kommer!

Presentationsfilmerna byggde upp nervositeten och spänningen mycket effektivt!
Bild:Tommy Sidén
Presentationsfilmerna byggde upp nervositeten och spänningen mycket effektivt!

Överlycklig vinnare!
Bild:Tommy Sidén
Överlycklig vinnare!


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 23/5
Kulturbojens café
Söndag 6/6
Kulturbojens café och loppis
Söndag 20/6
Kulturbojens café
Söndag 11/7
Kulturbojens café
Söndag 1/8
Kulturbojens café
avståndsannons

Röda Korset Medmänniska

Sjöräddningen

UBROs egen

Barncancerfonden pluggannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Facebook

RSS-flöde

UNGDOMSNYTT artikelannons
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen