UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 16 juni 2021 - klockan 12:39 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

De nominerade till galan är...


Karin Sidén 2016-03-17

Vid 2015 års gala vann Nina Strange Damernas Stora Pris och Tina Närefors utsågs till Årets Inspiratör.
Bild:Tommy Sidén
Vid 2015 års gala vann Nina Strange Damernas Stora Pris och Tina Närefors utsågs till Årets Inspiratör.

För tredje året i rad delar företagarföreningen Damernas Företagsbyrå ut priser till två av Upplands-Bros duktiga företagare / föreningar. Priserna delas ut under pompa och ståt på Upplands-Brogalan som i år går av stapeln den 9 april. Nu är det äntligen klart vilka finalisterna är och UBRO kan presentera Damernas Företagsbyrås sex finalister till priserna Damernas Stora pris och Årets Inspiratör.

När Damernas Företagsbyrå tillsammans med Företagarna och Upplands-Bro kommun arrangerade Upplands-Bro galan för första gången för fyra år sedan instiftade man två priser, Damernas Stora Pris och Årets Inspiratör. Företagarna Upplands-Bro delar även de ut två priser (se gårdagens artikel), Årets Företagare och Årets Nyetablering.

Galan är en hyllningskväll till alla företagare, storföretagare såväl som enmansföretag, men också privatpersoner och föreningar har under åren nominerats till Damernas pris Årets Inspiratör. Tanken är att hyllningskvällen ska ge uppmärksamhet och strålglans såväl som en härlig energiboost till alla närvarande.

Inför årets gala har ett femte pris instiftats. Det är kommunen som tillsammans med Visita Stockholm uppmärksammar Årets Besöksnäring.

Under januari och februari fanns möjligheten att nominera företag/företagare till utmärkelser i alla fem olika kategorier, Årets Företag/are, Årets Nyetablering, Damernas Stora Pris, Årets Inspiratör och Årets Besöksnäring. För mer information kring kategorierna klicka på länken. Utifrån allmänhetens nomineringar har sedan respektive styrelse i företagarföreningarna och representanter från kommunens Näringslivsenhet tillsammans med Visita Stockholm valt ut tre finalister i sina respektive kategorier. 

Damernas Företagsbyrå har valt ut sammanlagt sex finalister till sina två priser Damernas Stora Pris och Årets Inspiratör. De nominerade är:


Damernas Stora Pris:

Pernilla Forsberg

Pernilla Forsberg från Bro Bygghandel är en fantastisk företagare som gör alla rätt. Med sitt stora engagemang och positiva ledarskap verkar det inte vara någon match för Pernilla att driva företag med framgång i en mansdominerad bransch.

Mary Juusela

Mary Juuselas engagemang mot utanförskap och främlingsfientlighet är mer aktuellt i dag än på mycket länge. Hon har på ett framgångsrikt sätt använt sig av sina egna erfarenheter av utanförskap och rasism och utvecklat Lika Olika-metoden. Den tar hon till förskolor, skolor och företag runt om i Sverige och utomlands.

Bro-Bålsta Golfklubb

Bro-Bålsta Golfklubb är så mycket mer än bara en golfbana. Med sina 18- och 9-hålsbanor, sina skidspår med konstsnö och sin fina ungdomsverksamhet sjuder golfklubben av liv i stort sett året om. Den goda maten och fantastiska servicen på Åmans Kök & Bar bidrar ytterligare till helheten.Årets Inspiratör:


Tibble Sjöscoutkår

I en tid när så mycket omkring oss handlar om tävling och yta inspirerar Tibble Sjöscoutkår barn och unga till gemenskap och samarbete. ”Alltid redo” för äventyr kryssar kåren fram på Mälarens vatten med lägereldar som fyrar. Deras kunniga och engagerade ledare ger barnen kunskaper i segling, is- och sjövett, livräddning och hur man hanterar yxa, såg och kniv. Tibble sjöscoutkår gör definitivt Upplands-Bro till en bättre kommun att leva i.

Nina Rönnberg

Nina Rönnberg nomineras åter för sin enorma förmåga att entusiasmera och engagera. Hon anordnar galor, vip-visningar och cykelfester med samma glöd. Allt för att vi ska få ett roligare liv här i Upplands-Bro! Under 2015 utmärkte sig Nina som en av eldsjälarna bakom det stora frivilliga engagemanget för de flyktingar Upplands-Bro kommun tog emot. Hennes engagemang och ork verkar aldrig ta slut och innesluter alla som finns i hennes närhet.

Salong OAS

På Salong OAS får du personlig och professionell service. Här arbetar ett team som erbjuder det mesta inom hår-, hud- och kroppsbehandlingar. På OAS kan du som kund landa och hitta en stunds avkoppling och egentid. En bokad tid på OAS är alltid ett andningshål och en höjdpunkt i vardagen.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 20/6
Kulturbojens café
Söndag 11/7
Kulturbojens café
Söndag 1/8
Kulturbojens café
avståndsannons

Seniorkampen 2021

Sjöräddningen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

UBROs egen

Barncancerfonden pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

UNGDOMSNYTT artikelannons
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen