Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 20 februari 2024 - klockan 23:23 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tandläkarkliniken Priodent Tibblekliniken inviger "nya" kliniken och varumärket


Karin Sidén 2022-11-22

Bröderna Aria och Arash Vatani tog över Tibblekliniken 2019 och har sedan dess satsat på att uppdatera, modernisera och forma kliniken till sin. Nu är arbetet klart och det firar man med invigningsmingel för \
Bild:Andreas Löfstrand
Bröderna Aria och Arash Vatani tog över Tibblekliniken 2019 och har sedan dess satsat på att uppdatera, modernisera och forma kliniken till sin. Nu är arbetet klart och det firar man med invigningsmingel för "nya" Priodent Tibblekliniken.

“Samma som förr - fast ännu bättre” är en fras som gått varm sedan Tibblekliniken i höstas fick en helt ny profil. Resan mot en modern och digitaliserad tandläkarklinik startade 2019 då kliniken fick nya ägare, bröderna Arash och Aria Vatani. 

Numera verkar man under namnet Priodent Tibblekliniken och lördagen 26/11 invigdes kliniken officiellt.


Hur tar man över och förflyttar en väletablerad och välkänd tandläkarklinik 20 år framåt i tiden? Den tidigare Tibblekliniken, som startades 2002, är väletablerad och har haft sina återkommande patienter sedan dess.

För många finns en trygghet i att allt är som det alltid har varit, att det är "samma procedur" och allt sig likt. Då kan en förändring möta motstånd och skepsis, något som bröderna Arash och Aria Vatani varit väl medvetna om sedan de tog över kliniken och började arbetet med att skapa sin klinik. 

- Det var som att tiden hade stått stilla på kliniken och allt behövdes bytas ut och uppdateras för att hålla den standard och kvalitet av tandvård som vi vill erbjuda våra patienter, säger Aria Vatani, delägare på Priodent Tibblekliniken. 

- När vi tog över så var det många patienter som var oroliga av tanken om nya ägare, säger Arash Vatani, delägare och klinikchef på Priodent Tibblekliniken. - Men vi har visat att vi levererar kvalitet på vår tandvård och har hög kundnöjdhet bland våra patienter, fortsätter Arash Vatani och berättar bakgrunden till det nya kliniknamnet:

- Namnet Priodent har vuxit fram ur kärnan av vår verksamhet: att patienten är vår prioritet. Vårt mål är att göra tandvården tillgänglig för alla och erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser för människor som verkligen behöver den. Att kunna ha en god munhälsa och att vara stolt över sitt leende ska inte vara ett undantag – det ska vara en självklarhet för alla oavsett ålder eller socioekonomisk situation.

På kliniken arbetar tretton anställda, varav tre tandläkare, två tandhygienister, fyra tandsköterskor samt administrativ personal och man erbjuder allmäntandvård, specialisttandvård, implantatkirurgi och estetisk tandvård. Sedan ägarbytet 2019 har bröderna fokuserat på att modernisera utrustningen samt renovera och expandera kliniken. Arbetssättet har digitaliserats och kliniken har även investerat i en ny användarvänlig hemsida.

För att fira "uppgraderingen" av kliniken och det nya kliniknamnet bjöd bröderna och deras personal in till en "invigningsmingel" den 26 november. 


Tipsa en vn Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen