PÅ GÅNG i helgen!


Karin Sidén 2022-09-30


Lördag = loppislördag! För andra veckan i rad dukas det upp ett gäng loppisbord runt om i kommunen. Den här gången är det fullt loppis-fokus på Bro. Dels är det återigen dags för bakluckeloppis söder om järnvägen i Bro, och dels så bjuder Stationshuset i Bro in till loppis. I Finnstasalen är det Barn-loppis där man kan hitta både prylar och kläder till sina juniorer.

Och är man sugen på mer återbruks-shopping finns även Lilla loppisbutiken i Håbo-Tibble, Nostalgiladan på Jurstagårdsvägen 3 i Bro samt secondhand-butiken Systerskap i Bro i Skällsta och Läkarmissionens stora butik i Willyshuset. 

LÖRDAG den 1 oktober

Stor Barnloppis i Finnstaskolan klockan 11 - 15   På Finnstaskolan, Blomstervägen 2, i Bro arrangeras en barnloppis där man kan fynda det mesta som ett barn kan behöva; leksaker, kläder, ytterkläder, sportartiklar, inredning, etc


Loppis vid Stationshuset klockan 11 - 15
   På Stationsvägen 41 i Bro ligger Stationshusets Butik och Café. Ute på gårdsplanen blir det loppis under dagen. Inne i lokalen är det "vanlig" verksamhet.


Loppislördag i Lilla Loppisboden i Håbo-Tibble klockan 11 -15   På Soldat Glans väg 20 i Håbo-Tibble


Bakluckeloppis klockan 10 - 14 
 Vid infartsparkeringen, Assurs väg 1, i Bro (söder om järnvägen).SÖNDAG 2 oktober


Söndagscafé i Sandhagen klockan 12-15   Föreningen Kulturbojen har öppet i Sandhagenstugan, Sandhagenvägen 2, i Bro. Café med hembakt i mysig kulturmiljö.