UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 16 juni 2021 - klockan 12:59 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Företagarna nominerar....


Karin Sidén 2016-03-16

Bild:Tommy Sidén

Den 9 april är det dags för Upplands-Brogalan. Under kvällen kommer fem olika priser att delas ut till några av kommunens alla duktiga företag/are. Till varje pris finns tre nominerade, potentiella vinnare. Det är kommunens två företagarföreningar, Företagarna och Damernas Företagsbyrå som tillsammans med Upplands-Bro kommun arrangerar galan. Respektive styrelse samt representanter från kommunens Näringslivsavdelning och besöksnäringsföretaget Visita Stockholm har nominerat de potentiella pristagarna i respektive kategori utifrån de förslag som medlemmar och allmänheten skickade in under januari och februari.

Upplands-Brogalan är en hyllningskväll till alla fantastiska entreprenörer i kommunen. Deltar gör inte bara näringslivsfolket -företagare, politiker och tjänstemän, utan också många andra. Under Galakvällen blir det en trerätters middag, underhållning och dans. Dessutom kommer ett antal framgångsrika företag/företagare att uppmärksammas särskilt då fem olika priser delas ut. Man kommer även att lyfta fram några av Upplands-Bro gymnasiums UF-företag under kvällen.

Vi Upplands-Brobor hade i januari och februari möjlighet att nominera företag/företagare till utmärkelser i fem olika kategorier, Årets Företag/are, Årets Nyetablering, Damernas Stora Pris, Årets inspiratör och Årets Besöksnäring. För mer information kring kategorierna klicka på länken.

Rade Paunovic blev utsågs till Årets Företagare vid Upplands-Brogalan 2015.
Bild:Tommy Sidén
Rade Paunovic blev utsågs till Årets Företagare vid Upplands-Brogalan 2015.

Det är de lokala företagarorganisationerna Företagarna Upplands-Bro och Damernas Företagsbyrå som tillsammans med Upplands-Bro kommun står bakom prisutdelningen och de har utifrån allmänhetens nomineringar valt ut tre finalister i respektive kategori.

Företagarna har valt ut sammanlagt sex finalister till sina två priser Årets Företagare och Årets Nyetablering. 2015 var det Rade Paunovic med företaget Microprecision AB som blev Årets Företagare i Upplands-Bro. Rade Paunovic gick sedan och vann länsfinalen och fick representera Stockholmsregionen i riksfinalen som avgjordes i Blå Hallen i Stadshuset i höstas. De nominerade till Företagarnas priser i år är:


Årets Företagare:

Mitac Elektronikmontering AB / Peter Harrysson

Mitac har lyckats att med lokal produktion i Sverige växa inom en mycket konkurrensutsatt bransch. Genom närhet till sina kunder och ett stort engagemang för kundens behov har man lyckats skapa tillväxt och lönsamhet.

Sanifix AB / Erik & Håkan Dahlström

Sanifix är ett mycket nischat företag som skapar god hygien kring event. Med långsiktigt arbete och stora återkommande kunder som Elitloppet och Stockholm Maraton har Sanifix lyckats bli marknadsledande i Skandinavien.

Åmans kök & bar / Micke & Ninni Åman

Micke och Ninni ger alltid ett glatt leende till de gäster som kommer till golfrestaurangen på Bro Bålsta GK. Där serverar de under säsongen god och närande mat åt hungrande golfare och övriga gäster. Åmans kök & bar bedriver även en mycket uppskattad cateringverksamhet.
Årets Nyetablering:

Brandts hästskor AB / Henrik Brandt

Henrik Brandt valde att etablera en butik med tillbehör för hovslagare i Bro. Det är spännande att se hur verksamheter kopplade till hästsporten nu har fått siktet inställt på Upplands-Bro.

CAP-Breweries / Mattias Hammenlind

Mattias och hans bryggarteam har satt Upplands-Bro på kartan för dem som är intresserade av hantverksmässig kvalitetsöl. Det är extra kul att deras verksamhet är baserad på Säbyholm - ett expansivt område ute på vår fantastiskt vackra landsbygd.

Kungsängens veterinärklinik AB / Hubert Nowakowski & Agnes Lenart

Hubert och Agnes har stor samlad kunskap om hur vi bäst tar hand om och behandlar våra älskade husdjur. Att vi har fått denna kompetens till vår kommun är något vi är mycket stolta över.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 20/6
Kulturbojens café
Söndag 11/7
Kulturbojens café
Söndag 1/8
Kulturbojens café
avståndsannons

Seniorkampen 2021

Sjöräddningen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

UBROs egen

Barncancerfonden pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

UNGDOMSNYTT artikelannons
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen