UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 16 maj 2021 - klockan 01:14 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

UBRO möter det nya året


Karin Sidén 2012-12-28

Häng med oss under 2013! Sedan UBRO's officiella födelsedatum den första november har mycket hänt. Tidningen har mötts av fantastiska lovord och glada tillrop vart vi än varit. Alla vi möter är genuint glada över att vår fina hembygd äntligen fått en lokalt förankrad nyhetstidning som dessutom uppdateras flera gånger om dagen (så gott som dagligen). Antalet unika besökare växer stadigt och även våra följare på Facebook. För er nytillkomna läsare tänkte vi att det var läge för en snabb presentation av tidningen och av oss som gör den. Läs gärna artikeln Ny tidning i Upplands-Bro också.

UBRO är en webbtidning som till största del skriver om händelser här i vår hemkommun, så som sport, politik och allt som kan intressera och locka en bred läsarskara. Tidningen är politiskt obunden och försöker spegla beslut och händelser ur ett objektivt perspektiv.

Mycket kraft läggs på sportrapporteringen, där UBRO har reportage, matchreferat och tabeller för kommunens olika klubbar och lag. Fokus ligger på ungdomsidrotten.

UBRO har bevakning gällande brandkårens och polisens arbete, både rena utryckningar och vardagsnära uppdrag. Vi kommer även att följa förskolorna, skolorna och äldreomsorgen.

Kända och okända profiler och kommunbor porträtteras i en artikelserie som heter UBRO möter. En del av kommunens alla företag kommer att få en chans att berätta om sin verksamhet.

UBRO drivs av Karin och Tommy Sidén. Karin jobbar heltid med tidningen och skriver alla artiklar. Tommy, som har ett vanligt arbete vid sidan om, hjälper till så mycket som hinns med under kvällar och helger. För hans del blir det mest idrottsbevakning och datorsupport eftersom det passar med arbetstiderna. Eftersom vi tillsammans har snart 80 års erfarenhet av Upplands-Bro kommun känns det att det är vår hemmaplan vi arbetar på.

I början av december fick Karin utmärkelsen Månadens företagare i Upplands-Bro vilket känns som ett kvitto på att UBRO är en tidning att räkna med. Utmärkelsen glädjer oss mycket och sporrar oss att fortsätta vårt intensiva arbete med att få bäraktighet i tidningen/företaget.

Avslutningsvis vill vi tacka alla er som engagerar er i tidningen och hjälper till med artikelstoff och uppslag. Med er hjälp går det så mycket lättare att fylla UBRO med intressanta artiklar! Tipsa redaktionen står det uppe i den mörkgråa menyraden under loggan. Det är bara att klicka där så kan man skicka ett tips-mail till oss på redaktionen.

Vi ser fram emot ett spännande 2013 tillsammans med er! Gott Nytt År!!!!Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 23/5
Kulturbojens café
Söndag 6/6
Kulturbojens café och loppis
Söndag 20/6
Kulturbojens café
Söndag 11/7
Kulturbojens café
Söndag 1/8
Kulturbojens café
avståndsannons

Röda Korset Medmänniska

Sjöräddningen

UBROs egen

Barncancerfonden pluggannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Facebook

RSS-flöde

UNGDOMSNYTT artikelannons
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen