UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 16 juni 2021 - klockan 12:51 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Ny fotoutställning i Kulturhuset visar engagemang och stolthet
#viärupplandsbro


Karin Sidén 2020-09-17

Sex stycken medarbetare porträtteras i utställningen. Över raden: Oshy, enhetschef på Enheten unga, Markus, musik- och idrottslärare i Broskolan, Sara,driftledare på Tekniska avdelningen. Undre raden: Emil, förskolekock, Victoria, arbetar inom Daglig verksamhet, Edi, undersköterska inom demensvården.
Bild:Upplands-Bro kommun
Sex stycken medarbetare porträtteras i utställningen. Över raden: Oshy, enhetschef på Enheten unga, Markus, musik- och idrottslärare i Broskolan, Sara,driftledare på Tekniska avdelningen. Undre raden: Emil, förskolekock, Victoria, arbetar inom Daglig verksamhet, Edi, undersköterska inom demensvården.

Hur är det att bo och arbeta i Upplands-Bro? Det får man insikt i om man besöker Kulturhusets Konsthall där det öppnar en foto- och filmutställning på just det temat. I utställningen #viärupplandsbro möter besökaren sex stycken medarbetare som berättar om sin vardag i Upplands-Bro. I ord och bild skildras medarbetarnas engagemang och drivkraften i att göra skillnad. Utställningen pågår mellan den 18 och 29 september.

Nu är Konstrundan över och samlingsutställningen nedplockad från Konsthallen i Kulturhuset. I dess ställe har en ny foto- och filmutställning tagit plats. Utställningen, som heter #viärupplandsbro, porträtterar sex medarbetare som arbetar inom skola, förskola, omsorg och drift och som alla med sitt engagemang bidrar till ett bättre Upplands-Bro.

-Materialet som vi nu presenterar genom en utställning i konsthallen i Kulturhuset i Kungsängen utgör en viktig kommunikationsinsats som är tänkt att leva i flera år. Syftet är att nå ut brett och berätta om det värdefulla arbete som görs dagligen i verksamheterna. Vi har stort engagemang och höga ambitioner för hur vi utför vårt samhällsuppdrag här i kommunen och det vill vi berätta om, säger Sara Eklind, kommunikations- och digitaliseringschef.

#viärupplandsbro handlar om värdighet och betydelse, och vill visa att alla människor i kommunen ska känna sig inkluderade och uppskattade. Den belyser att varje handling kan göra skillnad till det bättre.

Ida Texell, kommundirektör i Upplands-bro, förklarar:

-Vårt uppdrag handlar om att ge alla invånare i Upplands-Bro förutsättningar för ett bra liv. Att vi använder våra skattemedel klokt så att vi når våra demokratiskt beslutade mål – och att vi samtidigt vårdar och tar hand om jordens resurser. Det är vi människor som tillsammans skapar samhället och jag är oerhört stolt över kommunens 2000 medarbetare som varje dag gör skillnad för alla som bor här i Upplands-Bro.


Utställningen:

Utställningen består av foto, film och text och är producerad av Upplands-Bro kommun.

Den visas Kulturhusets Konsthall i Kungsängens Centrum den 18 till 29 september.
Öppet: Måndag till torsdag kl 10-19, fredag kl 11-17 och lördag kl 11-15.

Här, i kommunens youtube-kanal, kan du se en filmtrailer till utställningen.Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 20/6
Kulturbojens café
Söndag 11/7
Kulturbojens café
Söndag 1/8
Kulturbojens café
avståndsannons

Seniorkampen 2021

Sjöräddningen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

UBROs egen

Barncancerfonden pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

UNGDOMSNYTT artikelannons
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen