Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Söndagen den 5 maj 2024 - klockan 18:12 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Många trafikolyckor det senaste dygnet


Karin Sidén 2016-12-11

Bild:Tommy Sidén

Det senaste dygnets snöande har tillsammans med isbildning på vägarna orsakat ett stort antal trafikolyckor i Stockholms län. Bara sedan klockan 23 på lördagskvällen och fram till 06 på söndagen inkom 17 larm om olyckor.

På lördagskvällen, strax efter 20, inträffade en trafikolycka vid Bro-avfarten från E18 i riktning från Enköping. Två bilar kolliderade och behövde bärgas från platsen. En av förarna klagade på nacksmärtor och fördes till sjukhus för undersökning.

Ingen av de inrapporterade olyckorna ska ha orsakat svårare personskador, men trafikanter uppmanas att ta det försiktigt. Blöta vägbanor som på vissa sträckor är underkylda tillsammans med snömodd och en temperatur som pendlar kring nollan gör att det är stor risk för incidenter. Som förare är det (som alltid...) viktigt att ta hänsyn till underlaget och anpassa hastigheten därefter.

Uppdatering klockan 12.30:

Aftonbladet uppger att det mellan klockan 08 och 10.30 på söndagsmorgonen inrapporterades 10 singelolyckor i de norra delarna av Stockholms län. Det kommer många signaler om att väglaget är besvärligt i hela Storstockholm och trafikanterna uppmanas till att ta det lugnt och att vara ute i god tid.

Vid elvatiden inträffade en trafikolycka på Gamla Enköpingsvägen i Bro där två bilar hamnade i diket. (Se separat artikel)


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen